Muutto valmis!

keskiviikko 7. marraskuuta 2012
Ihan aluks tämä postaus kertoo eilisen (6.11) päivän "tapahtumista".

Okei joo, onko tässä päivässä hyvää vai huonoa? No kumpaakin :D

Pidin tän päivän vapaana koulusta että saisin rauhassa tehdä muuttoa. Ensimmäisenä aamulla piti herätä klo 9, mutta en sit jaksanu herätä niin aikaisin, vaan heräsin vasta klo 11. No siinä unen pöpperössä eka lähettiin kauppaan iskän kaa ja sit pakkasin vielä joitain kamoja. No sitten mun kummisetä tuli vähä ennen kahtatoista, ja sitten ruvettiinkin kantaa kamoja. Se koko homma oli valmis jo klo 13 eli yhen aikaan päivällä,  lopuks tarjosin koko muutto poppoolle (minä,iskä&kummisetä) kahvit ja munkit. Sit lähettiin vielä kotiin eli siis iskälle kerään loppuja kamoja sun muuta. Sit käytiin kylillä hoitaan asioita, ja tultiin takasi tänne mun kämpille. Iskä siinä laittoi kaikki digiboksit sun muut paikoilleen <3 Ja lopuks tietty tarjosin kahvit XD Sitten siinä loppu illasta, tai siinä joskus viiden kuuden välillä kävin hakemassa AUTOLLA mun kaverin tänne kämpille auttaan noiden kamojan kanssa. Sit siinä jossai vaiheessa tuli mun toinen kaveri auttaan, oli kyllä mukavaa :) <3 Tuli testattua noita mun poppivehkeitäki!

Automatkasta joku sananen. No, ensinnäkin se jännitti vitusti lähtee yksin tonne liikenteeseen sillä autolla, no, se meni kyllä ihan hyvin ei siinä mitään, se vaihdekeppi ny vähän oli outo, mut kai siihen tottuu. Kaikki meni hyvin ja päästiin tänne mun kämpille turvallisesti. Ja sitten koitti ilta, kello oli ehkä puol yheksä, ja ajatuksena oli lähtee viemään mun kaveri kotiin, ja käydä ite kaupassa, ja sit vielä olisin käyny kotoo (iskän luota) hakemassa mun peti vaatteet. No eihän se mun micra lähtey käyntiin ku ulkona oli ehkä pari astetta pakkasta. No sinne se jäi pihaan seisoon ku joku lumiukko. No ei siinä mitään lähin sit hakemaan kävellen niitä petivaatteita, onneks toi matka oli kummallakin niin lyhyt et oli kiva kävellä :)

.. Tuilipas tästä pitkä ku kerroin melkein kaikki tän päivän tapahtumat ihan pilkulleen :D P.S Olen tällä hetkellä aika onnellinen.
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature