SOCIAL MEDIA

Vanhat hyvät ajat ja lapsuus

maanantai 25. maaliskuuta 2013
Tässä postauksesa kerron hieman vanhoista ajoistani. Varoitus: Saattaa tulla hieman pitkä.
Meillä oli perheeni kanssa omakotitalo..
  
Vanhempani erosivat joskus kun olin ala-asteella. No, äitini muutti pois, ja lähti Ylöjärvelle. Jäin isälleni, mutta näin jälkeen päin olisin mielummin lähtenyt äidin mukaan, olisin paljon onnellisempi nyt. Äiti tapasi uuden miesystävän, minäkin näin hänet muutaman kerran. En oikein osannut ymmärtää että mitä se oli, enkä pitänyt häntä mitenkään minun isäpuolena. Kun olin nähnyt tämän äidin uuden miehen, ja kun sen jälkeen menin kotiin, niin minua vähän ehkä pelottikin mennä kotiin, että mitä minä oikein sanon isälle.. Se oli sitä aikaa kun olin pieni ja en vielä ymmärtänyt asioita.

Kesällä 2009 sain enisimmäisen kerran kesätöitä, työpaikkani oli kyläkaupassa samaisessa kylässä missä asuin. Se oli ihanaa aikaa, vaikka eihän niitä töitä tehty ihan täydellisesti. Heti kun olin saanut ensimmäisen palkan käteen, niin voi että sitä aikaa, lähdettiin minun kavereideni kanssa vähän shoppailemaan Tuurin kyläkauppaan, ja tuhlasin melkein kaikki rahani. Sen muistan että ostin ainakin Nintendo DS Lite - pelikonsolin, ja kaikkea muuta krääsää. Samana kesänä ihastuin ensimmäisen kerran, voi voi sitäkin aikaa kun näin jälkikäteen miettii, siitä en kerro sen enempää.


Isäni tapasi uuden naisen joskus 2010 keväällä. Hän oli ihan mukava, ja näinkin tämän naisen. Näin myös hänen poikansa pääsiäisenä samana vuonna. He muuttivat meille kesällä 2010. Ehkä hieman nopeaa toimintaa. T:stä tuli minulle velipuoli. Samana kesänä minulta leikattiin varpaan kynsi, koska minulle oli kasvanut se kynsi niin pahasti sisälle. Se oli mulle yksi iso asia myös. Sen takia en myöskään voinut kauheasti uida sinä kesänä. Kesäkuun lopulla menin riparille, ja pääsin ripille heinäkuussa. Rippikoulu oli myös minulle rankkaa aikaa. Se oli hauskaa, ikävää ja mukavaa aikaa. Silti tulen aina muistamaan tämän kesän, hyvällä ja pahalla. ♥ Syksyllä kuitenkin isälle ja tälle uudelle naiselle tuli erimielisyyksiä, ja heille tuli ero. Se oli kova paikka minulle, kun menetin niin nopeasti T:n, jota pidin veljenäni, kun ei minulla ole sisaruksia, sekä M:n, joka oli se perheen emäntä talossa. En enään pidä niihin yhteyttä.

Sitten pääsemme vuoteen 2011. Alkuvuodesta ei oikeastaan tapahtunut mitään, kesällä tietysti peruskoulu päättyi. mutta sitten tuli ilmi, että meidän pitää myydä meidän talo. Ajatus siitä että muuttaisimme keskustaan tuntui alussa hyvältä, ymmärsihän sen kun olin koko ikäni asunut samassa paikassa, elämä ei siellä ollut aina niin mukavaa. Näin jälki käteen se muuttaminen harmittaa tosi paljon, jopa suututtaa. Tänä päivänä edelleen on vaikea käydä setäni luona, koska se minun lapsuudenkotin on siinä naapurissa! Siellä vaan on liikaa muistoja ja kaipuu sinne on suuri. Onneski en ole niin läheinen sukulaisteni kanssa että kävisin sielä joka kuukausi. Vaikka minulla on sukulaisia, silti minusta tuntuu että minulla ei ole sukualaisia. 

Syksyllä 2011 kuitenkin muutin Ähtäriin, koulun asuntolaan asumaan. Kun en muualle päässyt, kävin ammattistartin. Siellä tapasin uusia ihmisiä, ja sain uusia kavereita. Riidannuin myös yläaste aikaisen kaverini kanssa, koska muutimme samaan huoneeseen asumaan, eikä se minulle oikein sovi, koska olen vähän tälläinen erakko ja yksinolija. Nykyään olemme taas kavereita.

Siirymme vuoteen 2012, siinä keväällä aloitin autokoulun Ähtärissä. Toukokuussa näin ensimmäisen kerran Popedan livenä. Paras bändi ♥ Kun valmistuin startilta, alkoi kesäloma. Minulle se ei ollut kesäloma, se kesä oli yhtä helvettiä. Asuin yksin sielä samassa asuntolassa, missä koko lukukausi asuttiin, kaikki kaverit oli muuttanut pois. Se oli rankkaa aikaa, sillä autokoulussakaan ei ollut mitenkään helppoa. Ähtärissä asui kyllä muutama kaveri, johon olin tutustunut koulussa, mutta me oltiin riitaannuttu, eikä sitten ikinä sovittu. Loppujen lopuksi sain sen ajokortin heinäkuun alussa, ja pääsin muuttamaan takaisin kotipaikkakunnalle. Kesäkuun lopulla sain myös tietää että olin päässyt kouluun, sinne minne olin hakenut ykkösenä. Syksyllä alkoi sitten koulu, aloitin opiskelemaan liiketaloutta. Koulussa sain muutaman kaverinkin lisää. Koti olot kuitenkin oli aika rankkoja, se alamäki alkoi jo kesällä. Rupesin sitten etsimään asuntoa kuumeisesti, löytyi muutama mutta ei tarpeeksi hyvä. Lehdessä oli kuitenkin ilmoitus yksiöstä, josta olin enemmän haaveillut kuin kaksiosta. Soitin omistajalle, ja hän sanoi että siihen on jo yksi ehdokas tullut, ja hän lupasi soittaa mikäli tämä asunto ei mene "kaupaksi". No oli kulunut se pari päivää, ja olin aivan varma että se kämppä oli mennyt. Sitten yksi lauantai tämä omistaja soitti että mahdollinen ehdokas ei ottanutkaan tätä asuntoa. Sovittiin sitten saman tien näyttö. Omistaja oli aiemmin kertonut, että tähän asuntoon tehdään remontti. Eräs sunnuntai käytiin sitten isäni kanssa katsomassa tätä asuntoa, se näytti aika kamalalta, mutta kuitenkin tein päätöksen että otan sen, ja luotin tähän omistajaan että se tekee sielä hyvän remontin. Remontin jälkeen kun pääsin muuttamaan, se kämppä oli ihan täydellinen. Kaikki oli uusittu, paitsi WC. 6.11.2012 pääsin sitten muuttamaan omaan kotiin. 


Nyt kuitenkin ollaan keväässä 2013, ja olen aika lailla onnellinen tällä hetkellä. Jatkan opintojani Tredussa, ja odotellaan kovasti sitä kesää ♥ .. Elämäni ei ole ollut mitenkään helppoa, on ollut alamäkiä, ja myös ylämäkiäkin. Mutta ehkä pääasia on se että olen tällä hetkellä ihan onnellinen.

2 kommenttia :

  1. Ihan sika mielenkiintoinen postaus! Tällaset poikkeukset on herkkua lukijoille! :) kiva blogi muutenkin

    http://lovinclothes-tuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos oikein paljon, kiva kuulla :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!