Valkosuklaakakku

tiistai 23. heinäkuuta 2013
Pohja:
75 g leivontamargariinia
10 kpl keksejä

Täyte:
4 liivatelehteä
100 g valkosuklaata
2 dl vispikermaa
2 dl maitorahkaa (tai maustettua) 
3/4 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
2 rkl sitruunamehua

Ohje: 
1. Sulata margariini.
2. Hienonna keksit muruiksi.
3. Lisää sulatettu margariini joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
4. Painele pohja tasaiseksi irtopohjavuoan pohjalle, jossa on leivinpaperi.
5. Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen määrään kylmää vettä.
6. Sulata valkosuklaa esimerkiksi vesihauteessa tai mikroaaltouunissa.
7. Vaahdota kerma.
8. Kaada hieman jäähtynyt suklaasulakermavaahdon joukkoon ja vatkaa seosta voimakkaasti.
9. Lisaa rahka ja sokerit joukkoon.
10. Kuumenna sitruunamehu kiuhuvaksi ja lisää sen joukkoon hyvin puristetut liivatelehdet.
11. Kaada sitruunamehu-liivateseos täytteeseen koko ajan sekoittaen.
12. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature