Kesä tuli, kesä meni

sunnuntai 11. elokuuta 2013
Eli juu, huomenna se taas alkaa, paluu arkeen! 
Huomenna klo 08:00 soi herätyskello, se on eri asia heräänkö siihen. Viime yöki meni niin, että tuli valvottua puol viiteen, ja heräsin about puol kolme PÄIVÄLLÄ, hups.
Mut nyt paluu menneeseen, eli kesään...
Alku kesä meni ihan kotona olemisessa, ja suunnitellessa mitä tekis kesän aikana. 
Oikestaan koko kesä meni niin, oon mä kuitenki parvekkeen sisutanu, wow O.o
Juhannuski meni ihan hyvin, olin kuskina, mentiin Liedenpohjaan sinne mun sedän luo, siel saunottiin ja uintiin (oli muuten kylmää vettä). Alunperin meidän piti mennä Hiekkarannalle kattoon Mattia ja Teppoa, ja olis siel ollu Matti Nykänen. Mentiin Hiekkarannan ohi ja tuumattiin ettei sinne enään kannata mennä.
Kuitenkin seuraavana päivä kuuli, että Nykänen esiinty vasta 12 jälkeen .. Hmm, olis kannattanu mennä silloin kymmenen aikaan sinne. Iha jees juhannus kuitenki oli.

Sit huomas, et oho, on jo heinäkuu, ja alko työt vanhainkodilla. Ekaks jännitti (niinku aina)
et miten sielä alkaa menee yms. Mut sit se alko menee ihan hyvin, tulin hyvin juttuun vanhusten kianssa, vaikka sitä en epäillykkään. Aina ku oli aurinkoista, lähettiin ulkoileen vanhusten kanssa, osa oli pyörätuolissa, ja osa pysty käveleen ihan ite. Jos sato vettä, niin oltiin vaan niiden kanssa sisällä, pelattiin korttia, lakattiin kynsiä, heiteltiin palloo ja juteltiin. Työpäivät oli kuuden tunnin pitusia, eli ihan sopivia, en edes nukkunu pommiin kertaakaan, paitsi loppu aikana KERRAN. :) Toisiks viimesene päivänä, oli illalla Popeda esiintymässä Myllyniemessä, Vaskivedellä. Tottakai sinne piti mennä illalla, liput vaan 25€. Seuraavana päivänä oli pikkasen vaikeeta herätä viimeseen työpäivään.
Kolme viikkoo meni tosi nopeesti, ja huomas et kesä on menny, mut en lannistunu, ajattelin vain että on vielä kolme viikkoo lomaa ennen ku koulu alkaa, et siinä ajassa kerkii tekeen vaikka mitä. 
Palkkaa tuli joku vähä yli 400€, ihan hyvin kolmesta viikosta.

Toinen elokuuta oli Hiekkarannalla esiintymässä Yö & Jani ja Jetsetters. No sinnehän piti mennä! Oli kyllä mahtava keikka, oltiin ihan siinä eturivissä parin kaverin kanssa. Nähtiin vaan Yö, ei oikein toi Jani ja Jetsetters kiinnostanu. Kun keikka oli ohi, ei ihan heti lähetty pois sieltä. Näin että mun yks kaveri (jota en oo nähny pitkään aikaa) on vapaana, ja päätin mennä jutulle, ihan kiva oli jutella senkin kanssa. Sen jälkeen oikestaan lähin sit samantien Ylöjärvelle. Seuraavana päivänä tuli osteltua uusia vaatteita. 

Suunitelmia mitä tällä kesälle oli;
 Särkänniemessä käynti kavereiden kanssa.
Ideaparkissa käynti.
Olisin ostanu taulu tv:n mahdollisilla palkkarahoilla.
Mikään näistä ei onnistunu. :)

Yhteenveto tältä kesältä:
Livenä tuli nähty Popeda ja Yö.
Töitä tuli tehtyä 3 viikkoo.
Shoppailin edes kerran.
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature