Vain elämää ei sen enempää

maanantai 15. syyskuuta 2014
Olipas jälleen kerran erilainen maanantai, mutta hauska.

Nyt tässä vähän mietityttää tulevaisuus. Se pelottaa, mutta myös en malta odottaa sitä. Joulun jälkeen meillä alkaa viimeinen työharjoittelu. Vähän puhuttiin opettajan kanssa että menisin Tampereelle johonkin mukavaan paikkaan. Haluaisin kyllä todella mennä sinne, se toisi vähän haastetta tähän elämään. Ainoa asia ehkä siinä on se että, missä asuisin sen kymmenen viikon ajan. Sitten kun olen valmistunut haluaisin mielelläni muuttaa pois Virroilta. Jyväskylä, Tampere tai Ylöjärvi on ne paikkakunnat mihin haluaisin muuttaa. Mahdollisesti menen töihin tai toki voisin vielä opiskellakkin, ei sekään huono vaihtoehto ole. Se jää nähtäväksi.

Tulipa katsottua tuo uusi tv sarja, Kiiltokuvia. Vaikka toki se ärsytti että sitä mainostettiin niin paljon telkkarissa, melkein joka välissä, ja siksi en yleensä katsokaan uusia sarjoja, mutta nyt se kannatti. Taidan jäädä koukkuun. Omg.

P.S ... odotan myös innolla jo joulua, koska rakastan joulua. Jo nyt haluaisi sisustaa kodin joulun näköiseksi ja laulaa joululauluja, mutta ehkä odotan vielä pari kuukautta!

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature