Matti & Teppo @ Tampere-talo 18.10.2014

Viikonloppu oli mitä mahtavin, ainakin melkein.

Perjantai alkoi sillä, että minulla oli hammaslääkäri klo 12. Se pelotti, mutta selviydyin siitä mielestäni aika hyvin. Hampaat oli ihan hyvässä kunnossa, ainoastaan 3 reikää oli, joista 1 paikattiin jo perjantaina. Se ei tuntunut oikeastaan missään, johtuisiko siitä että puudutusaine on muuttunut paremmaksi vuosien varrella, en tiedä. Se oli vähän haastavaa olla perjantaina kun ei pystynyt syömään kunnolla, ei nauramaan kun se tuntui ilkeältä, puhuminenkin oli siinä ja siinä, että onnistuiko se. 

Heti hammaslääkärin jälkeen lähdimme isän kanssa ajelemaan Tampereelle sukulaisteni luo, tarkemmin tätini ja hänen miehensä luo (tällä hetkellä ainoat sukulaiset joista tykkään todella paljon). Matka meni hyvin, vaikka en vielä itse uskaltanut ajaa kaupunkiliikenteessä. Ehkä myöhemmin. Vietimme sukulaisten kanssa aikaa pitkästä aikaa, saunoimme, söimme ja jutustelimme. 

Sitten koitti lauantai, jota olin odottanut pitkään, Matin ja Tepon konsertti. Ja niinkuin oli odotettavissa, konsertti oli aivan loistava. Päästiin kuuntelemaan uusia kappaleita, ja myös vanhoja hittejä. Rakastan näitä veljeksiä. Eikä varmasti ollut viimeinen keikka/konsertti missä olin. Jatkakaa pojat samaan malliin! ♥ Tarttui sieltä myös matkaan upea t-paita ja heidän uusin CD. Me happy! Konsertti kun päättyi lähdimme kävelemään keskustaa kohti, jossa hyppäsimme bussin kyytiin. 

Sunnuntaina lähdimme kotiin. Menimme Ylöjärven kautta ja poikkesimme myös ihanassa Elovainiossa.

Tampere ja upea torinihotelli.

Ei kommentteja

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!