Essencen kosmetiikkaa

tiistai 4. elokuuta 2015
Nuista kynsilakoista vois vaikka tehä kynnet, sopii värit aika hyvin yhteen!

Tänään kävin pika reissulla Tuurissa, Keskisellä. Sieltä mukaan tarttuin mm. Essencen kosmetiikkaa. Olin taas vähän pettynyt, kun kynsilakat oli jälleen kerran vähissä. Koskahan sinne osaisi mennä juuri sopivaan aikaan, että se hylly olisi juuri täydennetty? No, nyt kuitenkin mukaan tarttui kaksi kynsilakkaa 11 4 ever young & 36 dare it nude sekä kaksi meikkijuttua, smokey eye meikkipaletti ja kulmienmuotoilusetti. Rahaa näihin meni noin. 10€. Rakastan Essencen tuotteita, koska nämä ovat niin halpoja, eikä laatukaan ole huonoa. Kiva päästä nyt testaamaan meikkejä.

P.S Mulla 10 blogikirjotusta luonnoksena odottomassa vielä julkasemista.
2 kommenttia on "Essencen kosmetiikkaa"
 1. Tuurissa on kyllä kivan runsas meikkiosasto, mutta mä satun (silloin harvoin kun käyn) sinne aina siihen aikaan, että itse hyllyjen ääreen ei meinaa ruuhkalta edes päästä. Ja sitten kun sinne pääsee, niin tulee sellanen olo, että on hirveen tiellä, kun muut yrittää kuikuilla takaa :D Mutta muuten Tuuri on kyllä ihana paikka ja noihin reissuihin sinne liittyy ainakin itellä nostalgisuutta, koska käytiin siellä pienenä paljon.

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas ihanaa saada pitkästä aikaa kommenttia, KIITOS! :D Mä taas satun silloin sinne, kun esim. meikkiosastolla ei oo ruuhkaa, varisinki Essence hyllyllä, mutta valitettavasti ne parhaat tuotteet on kyllä jo menny, että ei oo paljoo tutkittavaa edes. Sama juttu mullaki, itekki oon jo pikkusesta asti käyny siellä, ja sinne kyllä liittyy monta hyvää ostosreissua. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post Signature