Yksi haaveista toteutettu ♥

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Yksi haaveista/unelmista on ollut se, että näkisin Aikakoneen livenä, ja nyt se tapahtui. ♥ Oli aivan huippua, vaikka piti matkustaa 40km, sillä keikka oli Ähtärissä Club B52:sella, mutta oli se sen arvoista. Toisaalta oli kiva olla ihan selvin päin, mutta ehkä olisi paremmin kestänyt niitä töniviä känniläisiä, jos itsekin olisi ollut hieman maistissa. Myöhemmin syksyllä aion kyllä matkustaa vielä pidemmälle, ehkä määränpäänä on Tampere tai Jyväskylä.. ♥ Kuvat ei oikein onnistunut, mutta onneksi nappasin myös pari videon pätkää muistoksi.

Blogi on ollut hiljaa nyt vähän aikaa syystä, jota en aio tänne blogiin avautua ollenkaan, vaan yritän unohtaa ja jatkaa taas normaalia elämää, enköhän taas tännekkin jotakin keksi lähiaikoina. Koskestakaan ei aio tänne kirjoittaa, koska sekin jää nyt menneeseen elämään, ja keskitytään kaikkeen tulevaan...
4 kommenttia on "Yksi haaveista toteutettu ♥"
 1. Oli hyvä keikka, olin itsekkin mukana :) Mutta sinä nuori nainen, miten voit liikkua noin vanhan miehen seurassa, joka sopisi myös sinun isäksesi? Samalla tässä olen alusta asti seurannut blogiasi ja miten voit Koski Tl unohtaa jos et voi rankkaa lapsuuttasi unohtaa, koska isäsi on ollut alkoholisti, kuten olet täällä sanonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketähän vanhaa miestä nyt tarkoitat? :o Mielestäni niitä kahta asiaa ei voi verrata keskenään, lapsuus vaikuttaa koko loppuelämään, halusi tai ei, mutta olen mielestäni aika hyvin "unohtanut" sen, vaikka aina silloin tällöin se tuleekin mieleen.. Tuo Koski juttu oli niin vähä aikaa elämässäni, ja se ei ollut mitenkään merkityksellinen juttu..

   Poista
 2. Hei. Tässä kun seurailee näitä tarinoitasi. Jäänyt vaivaamaan kun aiemmin mainitsit isäsi asuvan koskella? Oletko laittanut välit poikki isäsi kanssa. Niin minä tekisin jos on ahdistavia lapsuusmuistoja. Kenen koiran kuva sinulla pyörii tuossa kuvissa? Tunnen yhden tutun kenellä on tuollaisen näköinen ja hän ei antaisi koiriensa kuvia julkisuuteen jaettavaksi. Harvoin kenenkään koiria saa mennä julkisesti levittämään nettiin. Epäilen että sinulla on lupaa ?? vai onko??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole laittanut välejä poikki. Oli lupa, muuta en halua kommentoida.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post Signature