Haastetrio 2015 / Lokakuu: Asu & Kynnet

Vielä mä ehin, vielä mä ehin!


Vasta tässä alkusyksystä aloin miettimään, ja pisti silmään tämä haastetrio. No sitten vain kysyin eräältä ihanalta henkilöltä, ja kun tämän jutun kunnolla tajusin (välillä oon todella tyhmä!) päätin, että osallistun loppu vuoden ajan tähän. Aiheita on kolme, kuivamarmorointi, kirjalakkaus ja asu & kynnet, ja kaikista kivoin oli tuo jälkimmäinen, joten aloitan sillä. Ens kuussa voisin toteuttaa tuon kuivamarmoroinnin! :) Tästä haastetriosta voit lukea enemmän täällä.


Pitkästä aikaa kynsille pääsi Kone Helsingin musta QD10 Black Minimalism. Koristelu näihin kynsiin oli hyvinkin helppoa, Naturel koristelulakoilla Gold ja Silver vesiputous tyylillä viivoja.


Oli vaikeaa ottaa kuvaa kynsistä ja paidasta yhtäaikaa :D


Ihan tyytyväinen näihin kynsiin en taas ole, ei niitä viivoja olisi tarvinnut niin montaa laittaa.

Jos oikein ymmärsin, niin tässä kuussa voisin tehdä vielä tuon kirjalakkuksen ja kuivamarmoroinnin, mutta itse en ainakaan tällä tietoa tee, kuin yhdet kuussa. Ensi kuussa tosiaan voisin toteuttaa ensimmäiset kuivamarmoroinnit, mutta voi olla että venytän niidenkin tekoa, ja teenkin asu & kynnet -postauksen, musta ei voi koskaan tietää :D

Käytetyt:
Flormar/Kone Helsinki : QD10
Koristelulakat: Gold & Silver

P.s Tässä huomasin, että vaikka mulla olis kuinka p*ska fiilis oikeesti, se ei näy mitenkään täälä blogissa, koska oon niin innoissani tästä blogista, koska rakastan tätä. tästä on tullut todella rakas elämäntapa, ja vaikka tätä blogia ei lukis kukaan, niin silti. Vaikka eipä kai se yleensäkään netissä huomaa, vaikka olis kuinka mieli maassa..

Sopiiko asu ja kynnet yhteen? :)

Ei kommentteja

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!