Haastetrio 2015 / Joulukuu: Asu & Kynnet + hurrrja kooste

Vuosi aloitetaan taas lyhyillä kynsillä! Jouluaattona lipes käsi autonkahvasta, ja sen kyllä tunsi, että jaahas, nyt lohkes kynsi. Autossa vasta huomasin, että prkl, niitähän lohkes kaks kynttä!! Mur. Ja etusormi ei edes lohjennut mitenkään pienesti, vaan melkein puolesta välistä. Ah, ihana kipu sitten vielä kaupan päälle. Viilasin sitten kaikki kynnet seuraavana päivänä, ja nyt ei ketuttanu niin paljoo, kun viimeks kun lyhensin kynteni. Nyt oikeastaan nauratti kuinka söpöt nämä oli lyhyinä :D


Vielä yhdet kynnet kerkiää tänä vuonna ilmestymään, ja ne on joulukuun haastetrio kynnet. Hups, taas unohtunut! :D Mitään omia uuden vuoden kynsiä en tänä vuonna tee/tehnyt. Valitsin näistä kolmesta (asu&kynnet, kuivamarmorointi tai kirjalakkaus) vaihtoehdoista taas asu & kynnet. Asuksi valikoitui mun leopardikuosia olevat sukat! Kyllä :D Pohjalle Essencen Wild white ways valkoinen creme, ja päätin itse maalata tuon leopardikuosin, enkä leimata, niinkuin yleensä. Sukissa oli hieman nudea, joten "pilkut" tein OPIn You're So Vain-illa, ihanalla nude cremellä. Pilkkujen sisukset tein mustalla koristelulakalla.


Ei tuo käsinmaalaus oikein minulta suju! :D Olis ehkä pitäny sittenkin tyytyä leimaamiseen! Ja toki lakat levis, ja tais sinne muutamaan kynteen pari karvaaki päästä! Jaa niistä sukistakaan en muistanu ottaa kuvaa!

Alkuvuodesta bongailin eri blogeista näitä haastetrio kynsiä. Nyt sitten muutama kuukausi sitten aloin kiinnostumaan, että mikä ihme tämä haastetrio oikeastaan on. Sitten kysyin tästä asiasta, ja saman kuukauden aikana lähdin mukaan tähän haasteeseen. Tänä vuonna siis en kerennyt tekemeen, kuin kolmet haastekynnet, mutta ensi vuonna aion olla 100% mukana, mitä ikinä sieltä sitten tuleekaan! :)Tänä vuonna ei enään postauksia tule, nyt alkaa nimittäin pieni irtiotto blogista. Palataan blogin pariin taas ensi vuoden puolella, nyt toivotan kaikille.. Hyvää Uutta Vuotta 2016!

4 kommenttia

 1. Oot onnistunut kyllä hyvin. :) Hyvää uutta vuotta sinne sinulle. <3

  VastaaPoista
 2. Ooo kiva oot ollut mukana Haastetriossa!! Mun lempparit näistä on nuo mustapohjaiset asukynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja tänä vuonna ollaan mukana tuossa uudessa haasteessa :) Kiitos!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!