Slider

Ideat vaihtoon! 2016 | Tammikuu

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Heti esittelyyn pääsee ensimmäiset vuosihaaste kynnet. ♥ Mä tiedän, mua hävettää näytellä näitä mun kynsiä tällä hetkellä, aina vaan ne on eri pituiset ja mun olis pitäny odottaa ja kasvattaa tuota etusormen kynttä, kun se on niin mahottoman lyhyt, mutta näillä mennään! Muttta mä en vaan malttanut odottaa näiden tekoa! Tosi mahtava haaste tälle vuodelle, ei voi kun hattua nostaa tyypeille jotka näitä suunnittelee ja tekee! :) Aion kyllä tänä vuonna tosiaan olla 100% mukana, ja yritän aina alkukuukaudesta hoitaa haaste kynnet pois alta, että ne ei jää!


Halusin ehdottomasti tehdä Annin kynnet, jotka Fani oli antanut hänelle haasteeksi. Vesiputouksen olen kerran tehnyt, mutta ikat kynsiä en ole koskaan tehnyt. Väriteema oli minttu, jota nähdään kovin harvoin mun kynsillä. Katotaan kuinka onnistun, vai onnistunko ollenkaan! Mintun värisiä lakkoja ei kamalasti multa löydy, joten valitsin Essencen 40 play with my mint ihanan cremen. Kuvioiden tekemisessä käytin valkoista ja mustaa koristelulakkaa.


Essence peitti hyvin jo kahdella kerroksella. Kuviot tein keskisormeen ja nimettömään, muihin klassiset strassit. Haastetta tässä kyllä todellakin oli, sillä mulla ei oo mitään hajua mistään ikat kynsistä. Onneksi google on ystäväni, ja katsoin kuvahaulla, ja sitten vaan tein. Kuvat ei oikein taas onnistunu. Ainakin omaan silmään nämä on ihan kivat, vaikka en tiedä, onnistuinko täydellisesti ikat kuvioissa..

Epäonnistuinko täysin ikat kynsissä?

2 kommenttia:

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018