Slider

H&M:n uudet kynsilakat

perjantai 5. helmikuuta 2016

H&M päivitti kosmetiikka osaston tässä jokin aika sitten, olisko ollut viime syksyllä? Varisinkin ne kaikki uudet kynsilakat houkuttaa minua erityisesti, ja myös kiinnitin huomioni niihin meikkeihin, ah. Tähän mennessä kynsilakkoja on kertynyt 3, ja päätin yhdistää ne kaikki yhteen. Nämä ihanuudet ovat; Bubblegum, joka on vaaleanpunainen creme, Space Race, joka on hololakka & Rasberry Cascade, joka on pinkki glitterlakka.


Näiden kolmen kynsilakan kaveriksi pääsi kynsitarroja, sillä ne tuli ensimmäisenä mieleen. Bubblegum pääsi jokaiseen kynteen, paitsi keskisormeen johon pääsi hololakka Space Race. Glitterlakkaa Rasberry Cascade laitoin monta kerrosta nimettöön, ja peukkuun päätin tehdä liu'un. Rusettitarrat laitoin jokaiseen kynteen paitsi nimettömään.


Mun mielipiteen näihin kynsiin tiedätte: En tykkää! Ei ehkä ollu taas maailman paras idea laittaa tuota glitteriä näihin lakkauksiin, tai sitten se on tuo holo, joka ei sovi! Muuten nämä ovatkin ihan söpöt, mutta pitääkö kaikki tunkee samaan?

Käytetyt:
H&M : Bubblegum
H&M : Space Race
H&M : Rasberry Cascade
Nfu Oh : A&A Top coat
Kynsitarrat

4 kommenttia:

  1. Ihhii mun mielestä nää on juurikin ihanat! Mahdottoman söpö yhdistelmä, sopii hyvin tällain ystävänpäivän alle tällaiset lakkaukset :) ♥

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018