Slider

Kurkistus kauppakassiin

maanantai 1. helmikuuta 2016

Mahtavaa helmikuuta kaikille! ♥ Helmikuusta lähtien alan tarkkailemaan paljon enemmän mun syömisiä, ja alan taas käymään lenkilläkin, eli aloitan taas mun operaatio painonpudotuksen. Ajattelin nyt julkaista täällä tälläisen KURKISTUS KAUPPAKASSIIN -haasteen. Tehtävänä on kuvata viikon isoimmat ruokaostokset ja kertoa paljonko rahaa ostoksiin meni.


Tähän todella siistiin kasaan meni rahaa 26,64€! Kauppakassista löytyi; rasvatonta maitoa, fitnessmuroja, tonnikalapurkkeja 2x, broilerin fileesuikale, hedelmäkuutioita, kananmunia, keiju levitettä, kalkkunaleikkeleitä, ruisleipää, marjoja, juureskuutioita, purjo, kurkku, tomaatteja, maitorahkaa 4x ja se kaikista tärkein, eli KYNSILAKANPOISTOAINE.

Näillä pitäis viikko pärjätä! No uskon että torstaita täytyy ehkä jotain pientä käydä ostamassa, mutta tässä on kuta kuinkin viikon isoimmat ostokset. Tänään ajattelin kokeilla tehdä tonnikalariisisalaattia, koska se kuulostaa hyvältä, mutta katotaan maistuuko se hyvältä. Kaapista löytyy vielä riisiä, joten sitä ei tarvinnut ostaa. Huomenna luultavasti teen broileria.

Toivottavasti tykkäsit vähän tälläisestä erilaisesta postauksesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018