Slider

Nude skittlette

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Mieleeni vain tuli skittlette ja nude. Siitä lähdin sitten kokoamaan hyvännäköistä lakkausta. Ehkä.

Lähdin vain lakkaamaan kynnet Essencen nudella ja valkoisella lakalla. Valkoinen pääsi yksistään keskisormeen, muihin nude. Keskisormeen pääsi niitit, ja ne pääsi keskelle kynttä tuolla tavalla jonoon :D Ja näin jälkiviisaana voin sanoa, että niittejä ei kannatta laittaa päällyslakan päälle, vaan ne kannattaa laittaa kynsiliimalla, pysyy varmasti pidempään :) Pikkurilliin ja etusormeen tein glitterliu-n Essien glitterlakalla. Nimettömään tein leimat äidiltä saadulta leimauslaatasta XY16 ja Dependin valkoinen leimauslakka toimi niinkuin aina!


Nämä kaksi kuvaa on otettu seuraavana päivänä ulkona, ja tästä huomaa että leimat näyttää vähän jo kärsineiltä, tai näyttää kyllä että niissä olisi reikiä, en tiedä mistä sekin johtuu? Pitäisikö Konadin päällyslakan päälle laittaa vielä yksi kerros jotakin muuta päällyslakkaa?

Itse tykkäsin näistä kovasti, vaikka ne ei pitkään mulla kynsillä ollutkaan. :)

Käytetyt:
Essence | Dare It Nude
Essence | Wild White Ways
Essie | Summit Of Style
Depend | Valkoinen leimauslakka
Leimaustarvikkeet
Meikkisieni

Mitäs tykkäät tästä skittletestä?

4 kommenttia:

 1. Oih nää on kyllä ihanat! ♥ Niitit pysyy itselläni hyvin pelkällä päällyslakalla, kun laittaa kerroksen päällyslakkaa vielä niittien päälle suojaksi. Toki korkeammat niitit kannattaa laittaa suoraan liimalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aa, täytyypä kokeilla laittaa päälyslakkaa vielä noiden matalien niittien päälle, jos ne pysyis paremmin :)

   Poista
 2. Voi miten söpöt kynnet! Tykkään ♥♥

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018