Slider

Was it all in my fantasy

torstai 25. helmikuuta 2016

Tässä postauksessa kerron hieman mitä mä ajattelen tästä mun nykytilasta. En oikeesti kestä enään, jos tää elämä jatkuu tälläisenä, mitä se on. Se paha olo ei ehkä niin tule esiin tässä tekstissä, mitä se todellisuudessa on.

Tiedän nyt jo vähäsen, mitä haluaisin tehdä "isona". Haluaisin mennä jatkamaan opiskelua liittyen liiketalouteen, tai sitten mennä opiskelemaan kauneudenhoitoalaa, sillä se on yks haaveammatti ollu monta vuotta, mutta mä en oo uskonu itteeni tarpeeks. Siks varmaan menin merkonomi kouluun, kun ajattelin että se on tarpeeks helppo ammattitutkinto, minkä mäkin pystyn suorittamaan. Toki rakastan myös asiakaspalvelua, joten en kadu sitä, että olen ammatiltani merkonomi.


Haaveena ja tulevaisuuden suunnitelmana on se, että lähden pois täältä nykyiseltä paikkakunnalta. Täällä ei oo mulle mitään. Syy siihen, että jäin kotipaikkakunnalleni silloin pari vuotta sitten, oli varmasti se, että en ollut valmis lähtemään yksin toiselle paikkakunnalle. Koulussa oli valmiiksi jo yksi kaveri. Mutta nyt minusta tuntuu, että olen valmis lähtemään ja muuttamaan yksin toiselle paikkakunnalle, ja hakemaan ehkä kouluun, jossa ei olisi yhtäkään tuttua. Kaupunki, jonne aion muuttaa, on todennäköisesti Tampere tai Ylöjärvi. Uskon itteeni, että jos meen kouluun tai edes töihin, niin pystyn tutustumaan uusiin ihmisiin, sillä olen saanut rohkeutta paljon enemmän tämän parin vuoden aikana, ja uskon että muuttaminen toiselle paikkakunnalle tekis musta ehkä vielä paremman ihmisen ja rohkeamman!

Mun pitäis vaan toteuttaa tämä haaveeni muutosta toiselle paikkakunnalle. Muutto ei vaan hirveesti innosta, siis se kaikki tavaroiden pakkaaminen ja roudaaminen! Eih! :D Ja ei se ole niin helppoa lähtee kaupungista, jossa oot asunu koko ikäs, vaikka kuinka olis halu muuttaa pois. Ja sitten sekin, että pitäis kyllä olla koulupaikka tai edes työpaikka tiedossa, ennenku muuttaa. Uskallankohan sanoa, että syksyllä 2016 asuisin jossain muualla, kuin nykyisellä paikkakunnalla? En! Koska tiedän sen syyn, miksi en välttämättä ihan heti saa asuntoa, ja sitä en kerro täällä blogissa, sry. Uskallan sanoa, että tammikuussa 2017 asun jossain muualla!

Olen kirjoittanut tämän tekstin joskus tammikuun puolella, mutta tämä on vain jäänyt luonnoksiin, eikä vielä päässyt julkaistavaksi, nyt minusta kuitenkin tuntuu, että nyt tämä pitää julkaista. Tämän jälkeen on tapahtunut muutoksia. Hiljattain tajusin, että ne mun harvat kaverit, jotka täällä asuu, ei enään välitä musta, ja siinä vaiheessa koin sellaisen herätyksen, että mitä hittoo mä täällä oikeesti teen.. Olen laittanut ensimmäisen työhakemuksen toiselle paikkakunnalle, mikä tuntuu hyvältä, ja toivottavasti myös saisin sen, mutta luulen että en saanut sitä paikkaa, koska siitä on kulunut jo aikaa, kun se haku päättyi, mutta mä en masennu. Mä jatkan töiden etsintää toiselta paikkakunnalta edelleen. Ja luulen, että yritän myös hakea kouluun, mutta siitä en ole niin varma vielä. Mä en anna pikku esteiden haitata mun matkaa unelmiini ja parempaan elämään. Mä en mitään muuta halua, kun päästä pois täältä ja jatkaa elämää jossain muualla.

Herättikö tämä postaus jotain tunteita/ajatuksia?Onko siellä joku muukin työttömänä?

2 kommenttia:

  1. Upeaa että sulla on tollaisia haaveita, niin pitääkin! Haaveet ne saa ihmisen eteenpäin elämässään :) Tsemppiä koulu- ja työpaikkahakuihin :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018