Slider

Työllistetty

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Kyllä. Ensimmäinen työpäiväni oli viikko sitten maanantaina. En tästä työpaikasta uskaltanut kirjoittaa sanaakaan, ettei olisi käynyt niin kuin viime kerralla, että hehkutin uudesta työstä, mutta sitten kävi miten kävi. Nyt uskallan sen sanoa: tällä hetkellä en ole työtön! Näillä näkymin olen töissä joulukuuhun asti. Ellen sitten saa sitä koulupaikkaa, joka alkaisi syyskuussa, mutta en usko, koska pääsykokeet meni toooodella huonosti, joten Seinäjoki tai Tampere ei kutsu. Uusi työ on ollut tosi mukavaa, ainakin näin muutaman päivän perusteella! Mitenkään erityisesti en aio työpaikasta ja työstä kertoa. Aluksi meinasi olla ja on itseasiassa edelleen vaikeuksia saada itseään ylös aamulla sängystä. Mutta kun vaan pakottaa itsensä nousemaan, niin kerkeää herätä, pukea, laittautumaan, keittämään kahvia ja lähteä töihin.

Ilme voisi olla iloismepi mutta ei aamusin hymy irtoa! 

Blogiin työnteko ei luultavasti vaikuta mitenkään. Pyrin edelleen päivittämään blogia ahkerasti, ellei jopa ahkerammin.. Kynsistäkään en joudu luopumaan, joten niitäkin tullaan näkemään, mikäli mun innostus ei lopu. Mutta en usko! Toki tällä hetkellä mun kynnet on taas lyhkäset ja olen alkanut käyttämään oikeita geelilakkoja, joten en tiedä kuina kynsiä tulee näkymään jatkossa. Mutta mulla on kyllä hirveä määrä erilaisia postauksia tulossa, toivottavasti pian!

2 kommenttia:

  1. Olen lukenut jo kauan blogiasi ja tykkään lukea :) Kynnet ovat hienoja ja muutamaa ruokaohjettakin olen kokeillut. Mihin olet päässyt töihin ? :) Hyvää syksyä sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten jo sainoinkin, en halua sen enempää kertoa työpaikastani täällä, mutta sanotaanko näin, että olen päässyt sellaisiin hommiin, jota en ole aiemmin tehnyt työkseni! :) Kiitos samoin!

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018