Slider

LivBox ♡ 7/2016

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Sillä välin, kun mietin vielä jatkanko tilausta vai en, oli heinäkuun boxin hinta lähtenyt jo tililtäni. Onneksi tässä ei nyt mitään vahinkoa sattunut ja tilillä oli vielä rahaa, ja muutenkaan en mennyt vararikkoon tämän takia. Periaatteesa se ei nyt haitannut todellakaan että heinäkuussakin tuli tämä boxi. Päin vastoin, kiva juttuhan tämä oli - vai oliko?


No, pakko myöntää että ei miellyttänyt! Vähän pettymys. Nyt yritän päättää paljon aikaisemmin jatkanko tilausta..

Suomineidon hellepäiviin: Ensi vuonna juhlimme satavuotista Suomea, joten päätimme ottaa äkkilähdon juhlavuoteen ja toteuttaa tilaajien toiveen kotimaisia tuotteita sisältävästä boxista. Ihan hyvä idea, ei siinä mitään!

Aloitetaan vaikka iso kokoisimmasta tuotteesta, eli Lemonjuice & Glycerinen suihkussa käytettävä vartalovoide 250ml. Tämä yllätti! Aikaisemmin olen käyttänyt Avonin suihkussa käytettävää vartalovoidetta, mutta se ei ole läheskään yhtä hyvä kuin tämä. Tässä on aivan ihana tuoksu, ja jättää ihon todella kosteutetun tuntuiseksi.


Elivon Arganöljy käsivoide 50ml. Mä oon todella tarkka käsivoiteista. Saa olla aika hyvä, että tämä jää mun käyttööni. Ja kyllähän tämä hyvä onkin! Imeytyi aika äkkiä, eikä jättänyt käsiä tahmeiksi, vaan ihanan kosteutetuiksi. Tuoksu oli aika mieto, mikä sekin on ihan plussaa. Tämä on saatavana apteekista, ja se maksaa 3,70€/50ml.


Täysin uutena merkkinä minulle tuli MSCHIC! Näytekokoiset mineraalimeikkivoide ja miekinpohjustusvoide. Pohjustajaa olen jo kokeillut, ja vaikutti kyllä ihan kivalta tuotteelta. Vaikkakin minun, ja ymmärtääkseni monen muunkin tuubi oli vajaa, joten siitä ei montaa kertaa testailla. Meikkivoide maksaa 24€/30ml ja meikinpohjustvoide 26€/30ml.


Herbina Body Mist tuoksusuihke. Minulla tuli tuoksu Paradise Passion. Tämä on todella kiva, olen aina näitä katsellut kaupassa, mutta ikinä en ole vielä kotiuttanut yhtäkään, joten on nyt kiva vihdoin päästä tätä testailemaan.


Ja sitten vielä näytteet Vuokkosilta ja Herbiinalta. En oikein välittäisi näistä näytteistä boxissa.


Lemppari jutut tästä boxista on ehdottomasti body mist ja suihkussa käytettävä vartalovoide.

Tulen kyllä jatkossa tekemään boxin esittely postauksia, jos olen vaan tilannut sen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018