Slider

Meikkimuna eli beautyblender

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Se olis heinäkuu, ja se tarkoittaa sitä, että rakas blogini täyttää vuosia! Onnea 5 -vuotiaalle ♥


Tuunko vähän jäljessä kaikesta? Ehkä. Mietin pitkään, julkaisenko tästä mitään blogipostausta, koska kaikki varmasti tietää jo tämän olemassa olosta? Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kyllä minä haluan tehdä tästä postauksen ja kertoa oman mielipiteeni ja listata vähän plussia ja miinuksia. Ja ja ja.. Ostin oman beautyblenderini vasta 3 viikkoa sitten. Olen sitä jo kyllä ainakin vuoden halunnut ja katsellut, mutta koska työttömänä ei juurikaan mitään arvokkaita asioita ostella, niin olen sitten tyytynyt odottamaan parempaa raha tilannetta. Ja nyt sellainen koitti. Ostin oman meikkimunani Tuurin kyläkaupasta, jossa tämä maksoi 17,90€. Tuurissa ei ollut kuin pinkki ja nude, ja minä valitsin tällä kertaa nuden. Siellä olisi kyllä ollut näitä kuuluisia kopioita tästä sienestä, mutta käsi otti tottakai sen aidon! Ostin kyllä W7:lta ne pienet meikkimunat, koska aitojakaan ei ollut.


Seurvaalla kerralla ostinkin tottakai saippuan! Haluan ehdottomasti pitää meikkimunani mahdollisimman pitkäkestoisena, joten se kannattaa puhdistaa säännöllisesti. Ostin tämän kiinteän blendercleanser solid -saippuan, ja hintaa tällä oli 15,50€. Nestemäinen puhdistusaine olisi maksanut vähän enemmän, joten otin tietenkin tuon halvimman, ja aika hyvin tuo on toiminut.


Ai että! Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin aivan rakastunut. Aivan loistava tuote! Tietenkään ihan täydellistä arvostelua tästä ei voi muutaman viikon käytön jälkeen antaa. BB:n materiaalin ansiosta sen pinta on superpehmeä ja miellyttävä ihoa vasten, ja mikä parasta; pyöreä muoto estää rajojen ja viivojen syntymisen kokonaan! Aiemmilla meikkisienillä kyllä tuli melkeinpä aina, ja nyt en minäkään enään saa viivoja tekemälläkään!

Plussat:
+ Helppo käyttää!
+ Meikkivoidetta säästyy todella paljon!
+ Saa peittävän meikkipohjan!

Miinukset:
- Hinta. Tottakai se kuulostaa todella suurelta summalta maksaa n. 20€ meikkisienestä, mutta onhan tämä jokaisen euron arvoinen, että loppujen lopuksi tämäkin on aika pieni miinus.

Minkälaisia kokemuksia teillä on tästä meikkisienestä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018