Top Social

Kirjoittanut Minna Karoliina

Nauti ja elä

14. marraskuuta 2016
Mä en vaan ymmärrä. Mä kirjoitan todella paljon ajatuksia tänne blogin puolelle (en enään osaa kirjoittaa mitään päiväkirjaa 😃), ja vaikka ne tekstit vois ihan hyvin julkaista, niin silti ne jää aina luonnoksiin pyörimään ja sitten kun ne on tarpeeksi kauan ollu lunnoksissa, mä poistan ne. Nyt päätin nämä ajatukset julkaista talvisten kuvien kera.


Mulla on viimeaikoina ollut todella sekavat ajatukset ja mulla on ollu vähä mieli maassa, enkä oikein tiedä, että miksi. Edes tuo vähäinen lumi ei ole tehnyt mua pirteäksi ja onnelliseksi. Mä en millään taas jaksais herätä töihinkään ja kotona mä en jaksais tehdä yhtään mitään. Ehkä se mieli piristyy, kun joulu lähenee?


Viime viikolla kuitenkin sain sanottua sen asian, mikä on ollut mun mielen päällä jo hetken. Mä sain sanottua ääneen, etten aio jatkaa töitä enään sen jälkeen, kun mun työsopimus loppuu, eli joulukuun puolen välin jälkeen. Joulukuun 12. pvä mulla on viimeinen työpäivä. Kun sain sanottua sen asian, silloin vasta tajusin, että v*ttu tää loppuu ihan oikeasti pian. Mulla on tästä asiasta todella ristiriitaiset tunnelmat. Mä oon todella helpottunut siitä, että mä sain sanottua tän asian ja että voin jatkaa elämääni jossain muualla ja että se päätös nyt ainakin varmasti pitää. Mutta samalla oon jotenkin haikein fiiliksin, koska tuntuu että jätän ne sinne töihin pulaan ja muutenkin tässä on taas yks elämänvaihe ja kokemus käyty läpi. Vaikka siis eihän sitä tiedä olisko sitä mun työsopimusta edes jatkettu, mutta nyt sitä ei tarvitse ainakaan miettiä, koska olen itse sanonut, että en jatka. Mutta se asia on vaan nyt niin, että mä en voi tänne jäädä. Mun on pakko ajatella itseäni, enkä muita. Mun on pakko päästä täältä pois. Jatkaa elämää jossain muualla. Jossain missä on elämää. Jossain missä mun on hyvä olla.


Olenko sitten onnellisempi jos/kun vaihdan paikkakuntaa? Sitä ei tiedä, ennenkuin kokeilen. En ainakaan ole onnellinen, jos jään. Olenko tyhmä jos toteutan unelmia? Ehkä, ehkä en! Elämässä pitää ottaa riskejä! Luotan siihen, että tekevälle ihmiselle löytyy töitä!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!