Slider

Ciaté - Heirloom

perjantai 9. joulukuuta 2016

Tänään piti tulla taas Essence joulukalenterin kolmen luukun esittely, mutta työpäivinä ei kauheasti kerkeä kuvailemaan luonnonvalolla. Kun menet töihin, on piemeää ja kun tulet töistä, on hämärää tai pimeää. Joten nyt esittelen yhden uuden ihanan lakan... 


Tuurin kyläkaupassa käydessäni löysin sattumalta Ciatén lakkoja, jotka oli tarjouksessa (tai varmaankin poistoalessa) 1€/kpl, joten otin niitä sitten heti 3kpl, joista yhden ehdottomasti kauneimman näistä esittelen nyt. Tämä nyt esiteltävä kaunis sävy kantaa siis nimeä Heirloom.


Heriloom on aivan ihana tuollainen monivärinen lakka, joka on oranssin, violetin ja ehkä vihreän värinen? Tätä kaunista yksilöä on kyllä vähän vaikea kuvailla 😃 Tämä vaati ohuita kerroksia jopa 3. Tietysti joku pohjalakka olisi ollut hyvä, mutta mikä sopisi hyvin tämän kanssa? Ei ainakaan minulle tullut mieleen..

Kynsiä olen viime aikoina pitänyt vain yksivärisinä. Joulukynsiä yritän ehdottomasti väsätä ainakin muutamat ennen joulua. Jotenkin ei ole ollut nyt inspiraatiota, koska mun kynnet ei meinaa taas millään kasvaa 😞 Ja jos ne kasvaa edes vähän, joku kynsi menee lohkeamaan. Kaiken lisäksi mun kynsinauhat on taas hirveässä kunnossa, koska mä revin niitä, jos on vähänkään pientä stressiä ja sitä on nyt ollut viime aikoina. Ehkä tää tästä pian helpottaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018