Slider

NYX & theBalm | Cocopanda.fi

lauantai 14. tammikuuta 2017

Muutto aiheesta mennään tänään meikkeihin ja ostoksiin. ♥ Tänään pitäis pakata vielä viimeset kamat, mutta jotenkin on motivaatio hukassa. Oon nyt vieny yhteensä 3 kertaa autolla tavaraa, joten ei onneks oo enään hirveästi pakattavaa.

Cocopandalla oli mukavat alennukset, joten olihan se pakko muutama meikki kotiuttaa! Ostoskoriin päätyi yhteensä 5 tuotetta ja ne olivat NYXin ja theBalmin meikkejä. Onneksi osasin lopettaa ajoissa, sillä varmasti muidenkin merkkien tuotteita olisi päätynyt koriin! Heh :DNYXiltä otin Illuminator Ritualistic korostuspuuterin. Himoitsen lisää ja lisää korostuspuutereita, ja nyt ajattelin kokeilla tätä. Vasta kun olin tilauksen tehnyt, vilkaisin arvosteluita, ja joku oli laittanut, että tässä ei ole yhtään pigmenttiä. Pakkohan se oli heti kokeilla ja itse ainakin tykästyin tähän, vaikka tämä ei niin pigmenttinen ollutkaan, mutta mielestäni sopii varmaan todella hyvin arkimeikkiin. Vihdoin päätin myös ostaa pari Soft Matte Lip Creamiä lisää, koska tykkään myös näistä hirmuisesti. Sävyt oli lämmin vaaleapunainen Antwerp & tuollainen punainen Amsterdam.


theBalmin tuotteita otin maltillisesti vain kaksi kappaletta. En sillain oikein tiedä mikä tuote olisi hyvä, joten aina kokeilen ostaa muutaman tuotteen. Jos ei muuta niin nää pakkaukset on ainakin älyttömän nättejä ♥Otin kokeeksi vaaleanpunaisen poskipunan FratBoy Shadow/Blush sävyssä Peachy Apricot. Mulla ei ole poskipunia kuin yksi ja kaksi poskipuna sävyä on yhdessä luomiväri paletissa. Ei sillä, en mä kyllä kauheasti käytä edes poskipunia, mutta mä haluaisin senkin taidon opetella :D Tämä vaikutti kyllä todella hyvältä! 


Toinen tuote on nestemäinen silmänrajauskynä Schwing Liquid Eyeliner. Oon tykänny käyttää H&M:n nestemäistä eyelineria, mutta ajattelin kokeilla tätä, koska tämä on mattamusta ja tällä pitäisi saada tarkaa jälkeä. Ainakin kun kokeilen kädelle, tämä tuntui olevan kestävä ja todellakin mattamusta. Ekalla kerralla en niin tarkkaa jälkeä saanut, mutta täytyy opetella käyttämään tätä, ja musta kyllä tuntu että mun käsikin tärisi tavallista enemmän! :D

2 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Tuo NYX:in korostuspuuteri näyttää kauniilta :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itse ainakin tykästyin siihen, vaikka alussa epäilinkin että tuliko ostettua huono tuote, mutta ei onneksi :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018