Täällä ollaan! | Muuttopäiväkirja

Musta tuntuu että tää "muuttopäiväkirja" oli taas multa aika huono idea, koska postaukset ei ehkä ollut sellaisia mitä ne olis ehkä pitäny olla. Mutta viedään tämä nyt loppuun saakka ja kirjoitetaan tämä viimeinen osa pois alta!

Maanantaina oli siis se suuri päivä, kun se varsinainen muutto tapahtui eli lähes kaikki kamat tuotiin uuteen asuntoon. Loppujen lopuksi päivä ei ainakaan itselle ollut kovinkaan rankka, auttoi kummasti kun tavaroita kantamassa oli 4 ihmistä! Edelliseen kotiin jäi vielä "vähän" tavaroita, jotka kävin tiistaina hakemassa pois. Edelleen olen kahden asunnon loukussa, koska vasta huomenna menen tekemään loppusiivouksen ja luovutan avaimet.

Moro Sky Barista.
Tottakai kun muuttaa yksiöstä kaksioon, näyttää tämä olohuoneen puoli varsinkin aika "tyhjältä", koska täällä on hyvin vielä tilaa. Ainakin sen uuden sohvan HALUAN! Mutta sitä en tiedä sitten koska saan sen :D Makuuhuoneeseen ei mahdu juuri mitään ylimääräistä, että jos joskus hommaan sen tietokonepöydän, se mahtuu taas loistavasti olohuoneeseen. Täytyy jotain tänne yrittää kehittää vielä, ettei tämä ihan näytä tyhjältä.

Mä uskon, että muutto toiselle paikkakunnalle muuttaa mua myöskin ihmisenä, ja oikeastaan toivonkin että se muuttaisi mua ja mielellään parempaan suuntaan! Ainakin vielä tuntuu hyvin oudolta olla täällä, ja muutenkin on vähän tyhjä olo, mutta ehkä tämä tästä kun saa tavarat paikoilleen ja muutenkin pääsee kunnolla rauhoittumaan. Ja varsinkin sitten kun olen palauttanut ne edellisen kodin avaimet, pystyn ehkä siäistämään että mun koti on nyt Tampereella. Oon kaikesta huolimatta kuitenkin tyytyväinen, että mä en asu enään Virroilla!
Eilen illalla kävin kaverini luona kylässä, ja vaikka busseja menee todella hyvin, menin kuitenkin omalla autolla, joka kannatti. Oli jotenkin niin mukava ajaa kaupungin puolella, vaikka se mua jännittikin. Musta tuntuu todella hyvältä, että joku päivä mä voin ajaa ihan muina miehinä tuolla kaupungissa ilman pienintäkään jännittämistä ja pelkoa! I do it!

"Uskallan sanoa, että tammikuussa 2017 asun jossain muualla!". Näin kirjoitin helmikuussa 2016, ja on ihanaa, koska tuo on ihan oikeasti toteunut. ♥

elämän nälkä hyökkää jalkopäästä ei voimiaan säästä
minut pystyyn kiskaisee
elämän nälkä istuu olkapäällä käskee lähde jo täältä
mua eteenpäin rohkaisee

Ei kommentteja

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!