Slider

8 erikoista faktaa minusta

tiistai 28. maaliskuuta 2017


1. Mulla oli joskus vaikeuksia niellä "isoja" pillereitä, vaikka ne olis puolittanut! Mä aina turvauduin Ketorinin särkylääkkeisiin, koska ne tabletit oli todella pieniä, joten niiden nielemisessä ei ollut ongelmia. Tässä varmaan jo pari vuotta sitten ostin Ibuxinin särkylääkkeitä, jotka ovat vähän isompia tabletteja, ja niitä opin loppujen lopuksi nielemään ilman ongelmia.

2. Olen erittäin heikko ihminen tällä hetkellä. En koe tällä hetkellä olevani ollenkaan vahva misään asiassa. Varsinkin jos miettii mennyttä elämää, ja miten sitä kesti eri asioita ja jaksoi kuitenkin olla vahva oli tilanne mikä tahansa. Nyt en ole. 

3. Mulla ei uni tuu ikinä silloin, kun sen pitäis tulla! Siis jos mulla on aikainen herätys, ja yritän mennä ajoissa nukkuun, että olisin aamulla pirtee, muuta en mä ikinä saa unta, vaan mä pyörin ja pyörin monta tuntia ennen ku se uni lopulta tulee.

4. Nukuin joskus vaatteet päälle, koska pelkäsin. Silloin, kun meillä oli vielä omakotitalo, meillä oli saunarakennus, joka paloi. Sen jälkeen mun oli pakko jostain syystä nukkua vaatteet päälle, jotka oli ollut mulla myös päivällä. Kai mä sit pelkäsin, että tottakai tämä "päärakennus" syttyy myös joku yö tuleen. Tämä tapahtui joskus ala-asteella.

5. Yksin kotona ollessa, en uskaltanut alkaa nukkumaan, ellei tv ja valot ollut päällä. Mitä mä sitten pelkäsin? Varmaan pimeää. Oli jotenkin "turvallisempaa" nukahtaa, kun ne valot ja tv oli päällä. Joksus valvoin niin kauan, että isä tuli kotiin. Ja tämä oli vain omakotitalossa, koska voin täällä kerrostaloasunnossa olla yksin vaikka olisi pilkko pimeää ja hiljaista.

6. Näen pahoja unia meneestä ajasta. Mua ärsyttää todella paljon, että näen usein unia meidän menetetystä omakotitalosta, ja ne unet ei yleensä ole mitää mukavia. Tämä ärsyttää siksi, että haluaisin omalla tavalla unohtaa koko lapsuuden kotini.

7. Rakastun joskus johonkin ruokaan niin paljon, että sitä pitää tehdä lähes joka päivä. Sitten tottakai kyllästyn siihen, ja sitä hyvää ruokaa ei tule tehtyä pitkiin aikoihin. Esimerkkinä kanapasta. Kun sitä aloin tekemään, tein sitä oikeasti melkein joka päivä, eikä sitä sitten enään tehnytkään mieli. Päinvastoin, kun sitä ajatteli, teki oikein pahaa.

8. Oon hullu Metsolat -sarjan fani! Metsolat on varmasti ainoa sarja, joka saa itkemään just niissä samoissa kohdissa, missä on jo aiemminkin itkenyt. Ja se on ainoa sarja, johon en vaan kyllästy. Mä katon Metsolat helposti monta kertaa vuodessa, kun taas muiden sarjojen kohdalla mä pidän väh. vuoden taukoa. Mä just sain katottua kaikki jaksot dvd:ltä, ja nyt aloin sitten lukemaan saman sarjan kirja versiona, jossa tapahtuu siis samat asia, mitä itse sarjassakin.


Postauksen kuvat ovat noin 4 vuoden takaa, kun ysätäväni kanssa kiivettiin ison mäen päälle.

Oliko joku kohta sellainen, johon pystyt samaistumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018