Slider

Lohtusyöminen

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Mitä lohtusyöminen tarkoittaa?
Kun ihminen kokee asian, joka ylittää normaalin sietokynnyksen, hän tekee väistämättä jotain. Yksi syö, toinen juo, kolmas potkii seinää. Lohtusyöminen tunnetasojen modulaattorina on helppoa. Ruokaa on kaikkialla helposti saatavana, ja sitä voi valmistaa ja nauttia yksin. Lohtusyöminen antaa nopean lohdun, mutta siitä tulee myös helposti opittu tapa.Suurin osa näistä mun liikakiloista on tullut lohtusyömisen kautta, ja mä kamppailen koko ajan sen asian kanssa, miten mä saisin ne karistettua pois. Se ei vaan onnistu, enkä tiedä onnistunko siinä ikinä. Asiaa ei auta se, että lohtusyöminen on palannut!

Mulla lohtusyöminen alkoi yläasteella. Syytä sille en oikeastaan osaa sanoa. Silloin kaikki herkut limsa, karkit yms. oli mulle "tärkeä" osa elämää. Jos mulla ei kotona odottanut MITÄÄN herkkuja, mä suorastaan raivostuin ja sain hirveitä itkukohtauksia jopa. Se ärsytyksen tunne, kun kotona ei ollutkaan karkkia tai limsaa, oli helppo purkaa kun kotona ei koskaan ollut odottomassa kukaan. Hyvin usein meninkin meidän kyläkaupan kautta kotiin. Silloin tosin jos kävin meidän kyläkaupassa, sain myös samalla liikuntaa, koska matkaa kaupalta kotiin oli n. 5km, jonka aika usein pyöräilin. Toki muutaman kerran pääsin isän kyydissä.

Mulle ei oikeastaan missään vaiheessa oo tullut sellaista kunnon vihan tunnetta (vai mitenkä se nyt pitäisi sitten sanoa) mun lihavuudesta. Oon jopa aina välillä ollut ihan tyytyväinen mun kroppaan. Nyt en. Mutta mä en myöskään osaa tehdä asialla mitään. Mun lohtusyöminen on taas pikkuhiljaa palannut. Siihen ei tarvita kuin pieni vastoinkäyminen, niin haen kaupasta herkkuja. Tässä yksi päivä eteen tuli yks ikävä uutinen, niin menin samantien Hesburgerista hakemaan kerrosaterian. Vielä kun nyt asuu kaupungissa, missä on kaikki ihanat roskaruokapaikat ihan lähellä, on vaikea niitä myöskin vastustaa.

Mulle pahimmat asiat on tällä hetkellä kokis, karkit ja jäätelö. Niitä mun tekee mieli joka päivä. Kokista mulla yleensä onkin lähes poikkeuksetta jääkaapissa. Mutta mä en onneks saa mitään raivokohtausta jos kaapissa ei nyt satu olemaan kokista tai karkkia. Mä tiedän sen, että kokiksesta mä en IKINÄ tuu pääsemään eroon, koska mä en edes halua. Rakastan kokista ihan liikaa ♥ Mutta jos pystyisin edes olemaan niin, että joisin vain viikonloppuisin tai silloin tällöin? Karkista ja jäätelöstä mä HALUAN eroon. Niimpä mä nyt aloitan taas karkki,- ja herkkulakon, ja koitan olla ostamatta MITÄÄN herkkuja, jos eteen tulee joku pienikin vastoinkäyminen. Tällä hetkellä se on kyllä vaikeaa, koska mulla ei oo vaan elämässä mitään hyvää, ja tuntuu että koko ajan tulee vain niitä epäonnistumisia. Mutta ainakin mä YRITÄN! Mua ärsyttää aivan suunnattoman paljon se, että olin joskus pari vuotta sitten karkkilakossa vähän yli kuukauden, mutta tottakai ikävän asian takia se loppui lyhyeen.


Mä en tällä hetkellä edes tiedä paljonko mä painan, koska mun vaa'asta oli loppunu patterit, eikä mulla oo kotona sellasia pattereita jotka siihen kävis. ONNEKSI. Veikkaisin, että kun nään sen lukeman, siitä tulee entistä p*skempi olo. Mä en tänä päivänä voi peiliin katsoessa sanoa itselleni, että olen hyvännäköinen tms. Mä en voi sanoa muuta, kuin että hyi vittu miten ruma läski sä oot. Mulla on todella on huono itsetunto ja mä vihaan itseäni niin monesta asiasta. 

2 kommenttia:

 1. Voih :'( Ikävää kuulla, että sulla on noin paha olo omasta itsestäsi. Sä olet todella kaunis nainen, eikä näin ulkopuolisen silmin sulla ole mitään hävettävää! <3

  Mä olen myös lohtusyöjä, ollut yhtälailla yläasteelta asti. Tällä hetkellä oon niin pahassa sokerikoukussa että hypin seinille jos en saa päivittäin jotain makeaa. Nostan sulle hattua vahvuutta vaativasta päätöksestä lähteä herkkulakkoon, koska mä todella tiedän että se ei ole helppoa! Ihan hurjasti tsemppiä koitokseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! ♥ Uskon ja toivon, että joku päivä mun on hyvä olla itseni kanssa!

   Se on kyllä välillä haastavaa. Välillä voi olla pitkiäkin aikoja ilman herkkuja, mutta välillä taas tekee koko ajan mieli jotain. Pitää vaan YRITTÄÄ olla vahva!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018