Slider

Nyt on todellakin hyvä fiilis

maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kun instagram ja facebook ei riitä, on pakko päivittää tästä asiasta myös blogiin. Mun mieli vaihtelee todella useasti. Juuri eilen kerroin kuinka olin ihan maassa perjantai-iltana ja vielä lauantainakin. Nyt voin sanoa, että mieli on taas erittäin hyvä! Eilen menin pitkästä aikaa hymy huulilla ja onnellisena nukkumaan. Mistä se sitten johtuu? Siihen on kaksi syytä..


Syy 1:
Sunnuntaina sain puhelun, että mulle tulee yllätysvieraita. No, mua ei oo pahemmin siivoaminen kiinnostanut viime aikoina, mutta sen verran se kiinnosti, etten halunnut "vieraille" näyttää sotkuista kotiani. Yllätävän nopeasti sainkin kotini näyttämään siistiltä. Pelkkä siisti kotikin vaikutti yllätävän paljon mun mieli alaan.

Syy 2:
Mä olin koko päivän kuunnellut pelkkää Sania. Tiesin, että illalla Sani olisi Bar Ihkussa, jonne aluksi olin ajatellut meneväni, mutta tullut siihen tulokseen, ettei mun kannata, koska seuraavana päivänä olisi töitä. Kello oli puoli kymmenen illalla ja mä mietin ja mietin, menenkö vai en. Halu kuitenkin lähteä keikalle oli jo niin suuri, että päätin, että mähän menen. Ja kyllä kannatti! Keikka oli kokonaisuudessaan aivan loistava, vaikka en selvinpäin osaakkaan ottaa kunnolla iloa irti. Ja näinpähän ensimmäistä kertaa livenä myös Movetronin Päivi Lepistön, ja tajusin, kuinka upea esiintyjä hänkin on! Illan kruunasi vielä yhteiskuva näiden kahden upeiden naisien kanssa ♥

Mä oon nyt ollut kahdella Sanin soolo keikalla ja voin sanoa, että Sani on tällä hetkellä mun yks lempiartisteista ehdottomasti! Sani on se suurin syy, että mun mieli on näin hyvä! Mä tiesin sen jo oikeastaan etukäteen, että jos mä menen sinne keikalla, saan itelle hyvän fiiliksen ja niin mä myös sainkin. Yheiskuvaankin oon tyytyväinen! Mua ei kaduttanu tippaakaan, että mä lähdin. Mä jaksoin yllätävän hyvin olla töissäkin, joten kaikki meni hyvin.

Ja ei. En ala päivittämään jos mun mieli muuttuukin huonoksi. Eilisen päivän halusin vain jakaa tännekkin!

Onko teillä ketään lempiartistia, joka saa teille hyvän mielen, esimerkiksi 
jonkun artistin musiikkia kuuntelemalla tai keikoilla käyden?

2 kommenttia:

  1. Mä oon tykästynyt Paula Vesalaan sen jälkeen kun oli Vain elämää ohjelmassa mukana :) Kivaa maanantai iltaa :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018