Slider

Päivä kaupungilla ja jalat kiittää

sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Mä oon se bloggaaja, joka suunnittelee tulevia postauksia niin, että postaukselle on jo otsikko, ja ehkä vähän tekstiä jo valmiina. Tarkoitus oli siis tällä kertaa julkaista postaus, jossa kerron vähän mun perjantaista, jonka piti ollla mahtava päivä, mitä se kyllä olikin kokonaisuudessaan, mutta päivän päätteeksi mulle tuli erittäin huono fiilis, mikä jatkui vielä eilisiin iltaan saakka. Tästä syystä ajattelin olla tekemättä mitään postausta, mutta halusin kuitenkin tulla kirjoittelemaan siitä päivästä, koska se perjantai-ilta oli mulle tärkeä!


Päivähän alkoi aivan normaalisti töihin menolla. Suoraan sanottuna tämä viikko oli töissä helvetin stressaava, ja olin niin tyytyväinen että työviikko oli pian ohi ja illalla oli tiedossa upea keikka keskustassa. Heti sitten töistä päästyäni lähdin keskustan suuntaan, jossa olin sovinnut tapaamisen tätini kanssa. Mun oli pakko käydä jo päivällä keskustassa, joten onneksi tädilläni ei ollut muuta menoa, sillä muuten mun olis pitänyt mennä käymään välillä kotona, kun illalla olis taas pitänyt mennä keskustaan.


Kierreltiin hetken tätini kanssa ja mietittiin mihin mentäisiin syömään, koska nälkä alkoi olla aikamoinen, kun viimeksi olin syönyt töissä ruokatunnilla. Koska oli perjantai, ja Tammerfesteilläkin oli varmasti osuutta asiaan, oli moni paikka aika täynnä. Päädyttiin kuitenkin sellaiseen paikkaan syömään, kuin Gastropub. Itse söin kanastajansalaatin, joka oli erittäin hyvä valinta! 5/5! Tämä olikin ensimmäinen kerta kun kävin Tampereella syömässä vähän paremmassa paikassa kuin Hesburger tai Mc Donalds.
Syömisen jälkeen kierreltiin vielä hetki kaupunkia, käveltiin mm. Kehräsaaren läpi, joka oli todella upea paikka, jonne täytyy ehdottomasti mennä ajan kanssa! Kehräsaaren jälkeen suuntana oli Laukontori, ja siitä keskustorin kautta mentiin Hemingway'siin jo istumaan illan keikkaa varten. Meikäläinen oli vähän nopeampi juomaan ja ehdin juomaan pari olutta, kunnes päätettiin vielä lähteä käymään kävelyllä, koska aikaa oli vielä jäljellä keikkaan ja paikassa ei ollut paljoa porukaa, joten senkin puolesta pystyimme lähtemään, ettei menetetty hyviä paikkoja. Päädyttiin Hotelli Ilvestä vastapäätä olevaan paikkaan, jossa juotiin yhdet drinkit, mutta juomien loputtua halusin lähteä jo takaisin Hemingway'siin, ettei vaan myöhästyttäisi keikalta..

Olin iloisesti yllättynyt, että tätini jäi seurakseni keikalle, koska olin varautunut siihen, että istun siellä yksin. Mä en ollut edes pyytänyt ketään kaveria, koska en edes tiennyt ketä pyytäisin ja tiedän, että kukaan kavereista ei välttämättä innostuisi edes lähtemään. Hemingway'ssä oli siis esiintymässä ihana Sani! ♥ .. ja vihdoin meikäläinen pääsi näkemään, minkälainen on Sanin soolokeikka! Ja olihan se aivan mahtava ja ihana. ♥


Ennen keikkaa rohkaistuin, ja menin pyytämään Sanilta kuvaa. Siihen kuvaan en kuitenkaan ollut tyytyväinen, joten menin uudestaan pyytämän keikan jälkeen kuvaa, joka näin jälkikäteen vähän hävettää (😄) Tähän toiseen kuvaan olin kuiten ihan ok tyytyväinen. Syy sille, miksi en ollut tyytyväinen oikeastaan kumpaankaan kuvaan, on se että mä pidän itteeni tällä hetkellä aivan järkyttävän rumana. Mä en oo ikinä näin pahasti vihannu itteeni naamani takia, mutta nyt vihaan. Edes tällä hetkellä mun paino ei tuota mitään tuskaa, mutta se miltä mun naamataulu näyttää, tuottaa järkyttää vihaa. Kun katson noita yhteiskuvia, mulle tulee samalla hyvä, että huono fiilis. Mietin todella pitkään, lisäänkö edes tuota yhtä yhteiskuvaa, mutta lopulta päädyin sen lisäämään pienen muokkauksen jälkeen, koska se että oon samassa kuvassa Sanin kanssa, on jotain niin ihanaa ♥ Toivottavasti joku päivä oon kuviin todella tyytyväinen.


Vielä keikan jälkeenkin mulla oli todella hyvä fiilis, mutta sitten yht äkkiä mulle tuli todella huono fiilis, enkä oikein kunnolla osaa edes sanoa miksi. Mentiin vielä yhteen paikkaan juomaan yhdet, jonka jälkeen halusin vain lähteä kotiin. Kun pääsin kotiin, mun jalat oli ihan loppu, ja menin samantien sänkyyn. Sängyssä selasin vielä illan aikana otettuja kuvia ja videoita. Mä olin onnellinen, mutta mä olin myös pettynyt itseeni.

Ja tästäkin tuli taas aika sekava postaus! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018