Slider

3 x IHANAA ostosta

perjantai 25. elokuuta 2017


"En tilaa tässä kuussa mitään uusia meikkejä". Eipä pitänyt taaskaan tuo lause paikkansa. Noo pitäähän sitä välillä itseään hemmotella, eikö vain? Eräs ilta sain s-postia, joka oli tullut MakeUpShopilta ja viestissä luki että ERÄ KYNSILAKKOJA 1€, noo ajattelin että selaan vain huviksena mitä kynsilakkoja heillä nykyään olisi. Kuinka ollakkaan mun silmät osu Revolutionin korostuspuuteriin, jonka olen ajatellut joskus ostavani, mutta en sitä vielä ollut ostanut. Korostuspuuteri ja pari muutakin juttua meni ostoskoriin, ei voinut mitään.. Tilaus muuten tuli sika nopeasti, tein tilauksen sunnuntaina ja paketin hain jo tiistaina. Ja oli virhe muuten laittaa paketti postiin, eikä pakettiautomaattiin! Sitä jonottamisen tuskaa..
Ensimmäisenä se tuote, jonka takia tein tämän tilauksen! Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter korostuspuuteri, ja tällä kertaa sävyssä Pink. Yllätyin itsekin, että en ottanut sitä kultaista sävyä, jota olin alunperin kuolannut. Mulla ei ole kuitenkaan ollut mitään tälläistä "erikoisempaa" highlighteria. Muutaman kokeilun jälkeen tämä oli erittäin hyvä valinta.


Ja tämä, ai jumalauta! I Heart Makeup Unicorns Heart korostuspuuteri. Mä oon aivan rakastunut näihin I Heart Makeupin tuotteisiin! TämäKIN oli aivan loistava! Tämän kohdalla tiedän, että tämä on korostuspuuteri, mutta olen tätä käyttänyt myös luomilla, alle kun laittaa valkoista luomivärinpohjustajaa, näkyy väri hyvin.


Mikäs se siinä? Uusi pääkallolakka lisää! ♥ Tällä kertaa Saffron Zombie Nights kokoelmasta oleva lakka sävyssä 05. Tästä on tulossa lähiaikoina oma postaus, jossa kerron sitten enemmän tästä lakasta.. Eli täällä näkyy pian taas kynsiä!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Toi highlighter on kyllä tosi hyvän näkönen! Ja tuo korostuspuuteri on kans söpö 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ne on kyllä! Ja näissä on todella hyvä pigmentti! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018