Slider

Kodin pikku uudistuksia

tiistai 15. elokuuta 2017

Muutin tähän kämppään tammikuussa ja helmikuussa esittelin kotini täällä blogissa (ja haluan tehdä sen postauksen uudelleen HETI, kun olen 99% tyytyväinen tähän kotiini!), jolloin lupasin päivittää blogiin mun kodin uudistuksista. Nyt on jo elokuu ja vasta nyt pääsen esittelemään mitä uutta (ja käytettyä) olenkaan saanut tänne kotiini hommattua, koska en ole viitsinyt yhdestä uudesta huonekalusta tehdä tätä ja nyt siis uusia esiteltäviä juttuja on kertynyt muutama.

Ensimmäinen uudistus tapahtui eteisessä jo kesän alussa. JYSKissä oli alennuksessa aivan super ihana lipasto, jonka menin sitten tilaamaan! Sen kokoamisessa meinasi kyllä olla hieman vaikeuksia, mutta siinä se nyt on, kasassa ainakin toistaiseksi.


Tämän on super kätevä siitä, että nyt mun avaimet on AINA tallessa. Aiemmin mun avaimet löyty ties mistä, keittiön pöydältä, sohvalta, sohvapöydältä ja kerran jopa ovesta! Ihmettelen sitä, ettei kukaan naapuri ollut ottanut niitä, koska mulla on kuitenkin avainnipussa kotiavaimen lisäksi myös autonavain. Ja aivaimet oli roikkunu siinä ovessa yön yli!


Uudistuksia on tapahtunut myös olohuoneessa. Myin mun säkkituolin, koska en yksinkertaisesti tehnyt sillä mitään, tai no olihan se hyvä vaatteiden säilytykseen! Pari uutta huonekalua on tullut lisää, jotka molemmat sain hommattua käytettynä.

Ostin mun kaverilta (nykyinen entinen kaveri) sohvapöydän, joka oli mun ostoslistallani silloin kun olin muuttamassa tähän kämppään. Aluksi olin kyllä ajattelut ostavani sen pienemmän pöydän, mutta loppujen lopuksi tämä isompi oli erittäin hyvä valinta. Jotenkin mun sisustus ei sittenkään ole mitään vaaleata, koska hommaan koko ajan tummia huonekaluja. 😄Sain myös tietokonepöydän käytettynä mun työkaverilta. Olin tätäkin miettinyt ostavani, mutta koska makuuhuoneeseeni ei olisi mahtunut mitään ylimääräistä, mihin siis alunperin ajattelin sen tunkea, joten päätin unohtaa koko tietokonepöydän. Mutta en jotenkin tullut ajatelleeksi, että voisihan sen pöydän tunkea olkkarin puolelle, koska täällä taas on sitä tilaa vaikka muille jakaisi! Tuossa pöydässä todella kätevä tuo magneettitausta, johon voi laittaa muistilappuja tai muita tärkeitä papereita. Muutaman kerran pöytä on vaihtanut paikkaa, mutta nyt näyttää siltä, että se on löytänyt paikkansa. Sain myös tietokonepöydän tuolin, mikä oli ihan mahtava juttu, koska mulla ei ole muita tuoleja, kuin ruokapöydän tuolit ja en niistä hirveästi edes pidä, joten ne menee vaihtoon jossakin vaiheessa...

Vielä kun saisin sen uuden sohvan, niin alkaisin olemaan aikas tyytyväinen tähän kotiin, mutta se on vielä kaukana edessäpäin sen hankinta. Musta on ihan mahtavaa, että olen pikkuhiljaa saanut karsittua kaikkea ylimääräistä tavaraa täältä pois. Mun tavoitteena on nimittäin omistaa mahdollisimman vähän tavaraa, eli tavoittelen minimaalisempaa elämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018