Lyhyt kuulumispostaus


Musta tuntuu että hehkutin ehkä liikaakin sitä asiaa, että en ole tänä vuonna sairastanut flunssaa kertaakaan. No, nyt se sitten iski, ja ehkä pahemmin mitä koskaan. Pari viikkoa sitten eräs yö yskin melkein koko yön, ja aamulla heräsin järkyttävään kurkkukipuun. Meitsi kuitenkin lähti töihin siinä uskossa, että jaksaisin tehdä töitä, mutta olin töissä ehkä 1,5h, kunnes en vaan enään jaksanut ja lähdin kotiin. Mä en edes jälkeenpäin tarkalleen tiedä, mitä oikein tein sen 1,5h, joten oli ehkä paras päätös lähteä himaan lepäämään, koska mun työ on vielä sellaista tarkemman puoleista. Olin saikulla yhteensä 2 päivää, vanha minä olisi ehkä edes vähän riemuinnut siitä asiasta, mutta uutta minää harmitti aivan suunnatomasti. Mä en haluaisin olla päivääkään poissa. Entinen minä itkisi lomansa perään. Nyt onneksi flunssa on jo parempaan päin, jäljelle on jäänyt vain tämä ihana yskä.

Niin, ja miten se sokeriton syyskuu? Mä en siitä viitsinyt alkaa tekemään omaa postausta, koska se olisi ollut ehkää turhaa, mutta myös ehkä noloa. Sokeritonta syyskuuta ei ole mun kohdalla tänä vuonna. Nyt varisinkin kun olin kipeänä, ja kun olen parantunut, aion nauttia elämästä täysillä, ja ostaa sieltä kaupasta Colaa ja irttareita. Toki sama meno ei voi jatkua kauaa, mä haluan edelleen vähentää rajusti limsojen juontia, sekä aloittaa karkkilakon. Mutta se ei aika ei ole ihan vielä.

P.S Mä en enään jaksais odottaa.. Mä en malta.. Halaun.. Nimittäin koristella kodin jouluiseksi, kuunnella joululauluja, syödä joulutorttuja ja juoda glögiä.. TJ 9 viikkoa siihen, kun voi jo alkaa fiilistelemään huoletta joulua!

Ei kommentteja

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!