Slider

Hyvä mieli, mistä sen saa?

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Tällä kertaa halusin pohtia näin kirjoittamalla, mistä asioista voi saada niin helposti paremman mielen, tai ainakin mistä asioista itse saan paremman mielen. Jokaisella toki on ne oma jutut mistä saa hyvän mielen!


✔ Tuottamalla toiselle ihmiselle hyvän mielen. Eli olemalla ystävällinen muille. Yksi mun mielestäni tärkeä juttu on niinkin yksinkertainen asia kuin tervehtiminen. Ja kiittäminen. Hyvänä esimerkkinä voisin tähän laittaa bussilla liikkumisen. Mä tervehdin AINA kuljettajaa, mikä pitäisi olla ihan itsestään selvää, mutta olen huomannut että ei kaikille. Hyvin harvoin kiitän bussista lähtiessäni. Ihan muutaman kerran olen kiittänyt kuskia, ja ne kerrat oli sellaiset, että kuski itse sai minulle hyvän mielen, mikä oli iso asia koska kyseessä oli vielä aamu, joten lähtiessäni kiitin kuuluvalla äänellä. Toivon ainakin, että kuskikin saisi tervehtimisestä ja varsinkin kiittämisesti jotain mielihyvää, koska uskon että heidänkään työ ei ole mitää helppoa.  

✔ Liikunta. Kun sinne lenkille vaan viitsii lähteä, niin sen jälkeen on kyllä aivan super hyvä mieli, varsinkin jos on tehnyt vähän pidemmän lenkin. Nyt viimeksikin kun kävin, ja vaikka se olikin lyhyt lenkki, niin siitäkin jo tuli hyvä mieli. Mä en jotenkin jaksa nähdä lenkillä käymistä sillain, "jes mä laihdun", vaan sillä että saa raitista ilmaa, nauttia luonnosta ja saa sen hyvän mielen.


✔ Siisti koti. Vaikka se koti ei olisi sisustukseltaan täydellinen, sekin riittää että se on edes siisti. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin sotkuinen asunto, ja myönnän että aika usein päästän kotini sotkuiseen kuntoon. Viikonloput menee siihen, että siivoan kotia, mutta olisihan se paljon mukavampaa vain olla ja rentoutua, kuin siivota monta tuntia kotia. Tottakai sellainen perus siivous on hyvä tehdä kerran viikossa, eli imuroida ja pestä lattiat, mutta jos tavaroita on pitkin poikin ja roskia siellä täällä, niin siivoamiseen menee enemmän aikaa. Mutta tottakai kun olet siivonnut oikein kunnolla, on mieli aika hyvä.

✔ Ystävät/kaverit. Tottakai aina ystävien ja kavereiden seurassa on hyvä olla ja saa mielen paremmiksi, jos varsinkin voi puhua kaikista asioista. Oikeastaan mikään ei ole sen parempaa, kuin vain nauraa sen parhaan ystävän kanssa.

✔ Harrastus eli tämä blogi. Mulla tulee melkeinpä aina hyvä mieli siitä, kun alan vain suunnittelemaan postauskia, toki aina ei edes blogi saa aikaa sitä hyvää mieltä, mutta onneksi ne kerrat on aika harvassa. Ainakin mä saan erittäin suurta mielihyvää, jos olen onnistunut raapustamaan omasta mielestä hyvän postauksen. Vielä enemmän mielihyvää se tuottaa, kun sitä joku vielä kommentoi ja tietää, että on todellakin ehkä onnistunut edes jossain.

✔ Musiikki. No siis mähän en kuuntele yleensä mitään muuta kuin hyvää musiikkia. Töissä radiosta yleensä tulee aika surkeaa musiikkia, mutta onneksi siihen ei tarvitse kiinnittää huomiota, kun se huomio menee siihen itse työntekoon. Mä rakastan musiikkia, joten mä en oo koskaan kotona hiljaa, vaan aina mulla soi musiikki. Mielellään öisinkin voisi musiikki soida, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi hommata radiota makuuhuoneeseen. Livemusiikki on tietenkin kaikkein parasta, mutta siitä ei valitettavasti saa ihan joka päivä nauttia. Matti&Teppo ja Sani ovat ne artistit, joiden keikoista nautin erittäin paljon!

Ja sitten loppuun kevennys..

✔ Jääkylmä coca-cola. Ai että! Siitä jos mistä tulee parempi mieli ♥

Mistä sinä saat hyvän mielen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018