Marraskuun eka

keskiviikko 1. marraskuuta 2017
No niin. Se on marraskuu. Ainoa lohtu tällä hetkellä on se, että joulukuuhun on tasan kuukausi! Tasan kuukausi siihen, että blogissa käynnistyy joulukalenteri, johon olen enemmän kuin tyytyväinen ja josta olen myös tosi innoissani, vaikka se kesken vielä onkin. Ja tasan kuukausi siihen, kun saa avata luukun siitä ihan oikeasta kalenterista. Mutta silti..

Eilen mulla oli viimeinen työpäivä. Sen saattoi arvatakin, mutta silti se tuli yllätyksenä, etten olis millään jaksanut nousta sängystä, koska mikä mut nostais sieltä? Työ ei ole aino asia tässä elämässä, mutta silti koen tällä hetkellä toisella lailla. Mulla ei ole työtä, joten mulla ei ole myös elämää. Mutta ehkä se tästä kun tietää vaan mitä sitä alkaa tekemään. Mä en tällä hetkellä tiedä tulevaisuudesta, mutta kova yritys on kokoajan saada taas elämään sisältöä, eli juuri esimerkiksi löytää uusi työpaikka. Tottakai blogiin alan taas ahkerammin päivittämään, mutta riittääkö se...


Edes tuo lumi ei saanut minua piristymään, syystä että meikällä on vielä kesärenkaat..

Kaikki tällä hetkellä vain tuntuu taas turhalta. Onko tässä elämässä jäljellä mitään hyvää. Olin päässyt todella hyvin elämään niin sanotusti kiinni, mutta nyt tuntuu taas että elämä karkasi käsistäni pois. Ja siis musta tuntuu, että olen ainoa ihminen, joka ottaa työn loppumisen todella raskaasti. Mutta musta tuntuu, että niitä oikeasti HYVIÄ työpaikkoja on todella vähässä. Eihän työ voi olla kivaa. Se on vain pakkopullaa. Ei, kyllä työ voi olla kivaa, ja vieläpä enemmän kuin kivaa. Mä rakastin mun työtä. Ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti rakastin työntekoa. Vielä vuosi sitten se todellakin tuntui pakkopullalta. Tässä työpaikassa oli kaikki kohdallaan, niin työ kuin työtoverit.

Mut kyll tää tästä!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature