Reissun TO DO -lista

tiistai 7. marraskuuta 2017
Mä oon pitkästä aikaa lähössä reissuun. Mä en reissaa mitään muuta väliä, kuin Virrat - Tampere, ja nyt kun asuu täällä Mansessa, reissataankin nyt Virroille. Nyt tuntuu ehkä hieman oudolta matkustaa sinne, mutta se johtuu siitä, että olen sielläkin käynyt viimeksi elokuussa. Tarkoitus olisi olla siellä nyt ainakin 3-4 päivää, joten pitää osata varautua kunnolla, että pärjää sen koko ajan. On asioita, joita pitää ennen reissua hoitaa, ja ne listasin mun kätevään TO DO LIST -vihkooni.


Tyhjennä kameran muisti, ja lataa akku samalla! Reissun aikana yritän kuvata mahdollisimman paljon matskua tänne blogiin, jotta pääsen julkaisemaan luonnoksissa pyöriviä tekstejä. Niimpä on vihdoin aika tyhjentää muistikortti, ja siirtää kuvat tietokoneelle, sillä muistikortti on aivan täynnä! Akku kannattaa myös ladata, ettei se lopu kesken kaiken.

Pakkaa kaikki tavarat ennen lähtöä. Mulla on sen verran aikainen lähtö, että pakko pakata jo edellisenä päivänä kaikki tarvittavat mukaan. Siitä listasta, mitä otan mukaan, tulisi muuten aivan liian pitkä.

Tarkista onko renkaat autossa. Samalla reissulla vaihdatan mun talvirenkaat alle, joten pakko on tarkistaa onko ne siellä takakontissa edelleen. :D Ei olis kiva huomata Virroilla että hups, renkaat onkin Mansessa.

Siivoa koti! Koti kannattaa siivota aina ennen kuin lähtee reissuun, vaikka se tyhmältä tuntuukin siivota kun lähtee pois, mutta mikään ei ole sen parempaa kuin tulla reissusta siistiin kotiin!

Pese pyykkiä. Puhtaita vaatteita täytyy saada mukaan!

Korjaa takki ennen lähtöä! Heh, mun takista puuttuu yks nappi, joten sen voisi vihdoin korjata!


Teetkö sinä mitään TO DO -listaa ennen reissua?

2 kommenttia on "Reissun TO DO -lista"
 1. Hello there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for
  this site? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've
  had issues with hackers and I'm looking at options for another platform.
  I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello! I use blog platform as a Blogger. I found it to be better than, for example Wordpress!

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post Signature