Slider

Yksinkertaiset mutta ihanat pikkujoulukynnet

maanantai 27. marraskuuta 2017

Mä olen tällä hetkellä aika järkyttynyt ja surullinen. Aina kun lukee uutisia jostain kolareista entisestä kotikaupungista, niitä lukee hieman varauksella että mitä jos.. Vaikka sinne ei jäänyt yhtään kaveria, on siellä kuitenkin sukulaisia ja paljon tuttuja. Tämän aamuinen uutinen sitten järkytti minua, koska siinä menehtyi yksi tuttava. Vaikka en ihmistä tuntenut kovin hyvin, mutta tiesin hänet oikein hyvin, joten siksi se järkyttää minua niin paljon. Tässä kuitenkin huomaa sen, että tästä elämästä ei vain ikinä tiedä mitä eteen tulee. Kuulostaa ilkeältä, mutta "onneksi" se ei kuitenkaan tällä kertaa ollut kukaan läheinen...

Mutta nyt siihen varsinaiseen asiaan..


Mulla oli ensimmäiset pikkujoulut jo viime lauantaina. Mä en kauhean monasti ole ollut pikkujouluissa, tais ensimmäiset olla viime vuonna, ja ne pikkujoulut oli hyvin rauhalliset, eli syötiin hyvä lounas, jonka jälkeen mentiin teatteriin. Tänä vuonna olikin vähän railakkaammat pikkujoulut, lähinnä siihen kuului viini, hyvä seura ja illalla baariin laulamaan karaokea ja tanssimaan.

Vuosi sitten en muistaakseni tehnyt minkäänlaisia koristeluja kynsille, mutta nyt ajattelin tehdä edes jonkinlaiset. Kynsistä tuli todella yksinkertaiset, mutta lopputulos miellytti silti todella paljon. Mun mielestä yksinkertaisetkin koristelut voi olla kauniit. Ja varsinkin jos tekee aksenttikynnet, jotka ovat glitteriä melkein täynnä, niin se vasta onkin nättiä..


Aksenttikynsiksi valitsin keskisormen ja peukun, johon lakkasin pohjalle Wild&Mildin  harmaan sävyistä glitterlakkaa nimeltä Roosevelt Avenua, mutta koska tuo glitter on aika huomaamatonta, töpöttelin päälle Picture Polishin hologlitterlakkaa nimeltä Glitter Ball. Muihin kynsiin lakkasin OPIn punaista lakkaa Over & Over A-Gwen, ja etusormeen ainoastaan laitoin neljä erikokoista strassia, jotka ovat tällä kertaa pysyneet erittäin hyvin. Muutenkin koristelut ovat ihan hyvin pysyneet, jeij!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018