Luukku 1 • Joulukalenterini

perjantai 1. joulukuuta 2017
TERVETULOA IHANAAKIN IHANEMPI JOULUKUU! Halusin tänä vuonna toteuttaa joulukalenterin tänne blogiin, jota aloin suunnittelemaan jo todella hyvissä ajoin. Kaksi vuotta sitten ryssin sen aivan täydellisesti, koska keksin aloittaa joulukalenterin tyylin ensimmäisenä päivänä, ja tottakai ideat loppui kesken, ja lopuksi kalenteriin tuli aivan väkisin väännettyjä luukkuja. Tänä vuonna kuitenkin päätin olla viisaampi, ja aloin suunnittelemaan joulukalenteria jo hyvissä ajoin, niin että kaikki luukut olisi jo suunniteltu täysin valmiiksi.  Toisin sanoen mulla alkoi joulu jo lokakuussa! Kaikkia luukkuja ei toki viitsinyt alkaa toteuttamaan silloin. Joulukalenteri ei tule olemaan mikään erikoinen, ihan muuttama luukku saattaa toki olla erikoinen, mutta lähinnä tavoitteena on julkaista postauksia joka päivä 24. päivän ajan, jotka liittyvät jollain tavalla jouluun. Luvassa on joulukynsiä, perinteitä ja kaikkea mitä ihanaan jouluun liittyy! Toivottavasti tulette tykkäämään tästä!


Luukusta 1 paljastuu tämän vuoden joulukalenterit! Musta tuntuu että joka vuosi ensimmäisessä luukussa pitää näyttää ne joulukalenterit! Itse sisällön tulen julkaisemaan jollain tavalla, en ihan tarkkaan sitä vielä tiedä. MUTTA, ennen kuin esittelen tämän vuoden kalenterit, haluaisin muutaman sanasen sanoa joulukalentereista. Nimittäin Prismassa käydessä törmäsin lasten joulukalentereihin, ja vaikka kosmetiikkakalenterit on nykyään se juttu, on Lego joulukalenteri kuitenkin ollut se kaikkein paras joulukalenteri mitä mulla on ollut elämäni aikana. Mikä joulukalenteri teillä on ollut se kaikkein paras?


Ja tämän vuoden joulukalenterit ovat..

Brain Blasterz makeisjoulukalenteri / 4,65€


Mä en oo mikään Brain Blasterz -fani, mutta kun näin nämä lokakuussa Prismassa, ajattelin että mun on pakko saada tämä. Nämä on kuitenkin sellaisia erilaisia karkkeja, joita ei tule ihan joka päivä ostettua, vaikka tykkään kyllä kirpeistäkin karkeista. Seuraavalla kerralla nämä oli vähentyneet hurjan paljon, joten ajattelin napata sen samalla, etten jäisi ilman. Niinkun niitä ei olisi saanut mistään muualta. Ostin tämän siis lokakuussa, ja yllättävän hyvin sain sen pidettyä avaamattomana tähän päivään asti! Siistiä jotenkin saada joka päivä yksi kirpeä karkki. Katsotaan pystynkö edes kaikkia karkkeja syömään..

NYX huulipunakalenteri / 57,95€Marraskuuta oli eletty jo yli puoleen väliin asti, ja mulla ei ollut yhtäkään kosmekalenteria. Olo oli aika tyhjä ja sanoin kuvaamaton. Olin jotenkin jäänyt odottamaan essencen kosmetiikkalenteria, mutta näytti vahvasti siltä, että sitä en saisi tänä vuonna. Aloin miettimään ja miettimään minkä kosmetiikkakalenterin haluaisin tälle vuodelle, vaikkakin valinnanvaraa ei kauheasta ollut, koska parhaat oli viety jo käsistä. Päädyin loppujen lopuksi tilaamaan Nyxin huulipunakalenterin, koska se vain oli houkuttanut mua koko ajan, ja niitä oli vielä jäljellä tälläiselle matti myöhäisellekkin, joten miksei. Tämä onkin ensimmäinen arvokkaampi joulukalenteri, mutta uskon jo nyt että se on hintansa arvoinen.

Essence kosmetiikkakalenteri / 24,95€ + toimituskulut 8,85€No niin! Nyt päästään tähän viimeksi saapuneeseen kalenteriin. Mä olin jo kirjoittanut itkutekstin valmiiksi siitä, etten tänä vuonna saisi tätä ihanaa Essencen joulukalenteria. Mutta mä sain kun sainkin tilattua tämän kosmetik4lessin sivuilta, kun minun onneksi niitä oli tullut lisää sinne myyntiin. Musta tuntuu että en oo mistään ollut niin onnellinen, kun sain hakea tämän postista. Mulla on ollut Essencen joulukalenteri kahtena edellisenä vuonna, ja halusin sen aivan ehdottomasti myös tänä vuonna. Musta tuntuu että oli sisältö minkälainen tahansa, olen silti onnellinen tästä kalenterista.

Kalentereihin meni yhteensä 96,40€ 

.. eli paljon enemmän mitä olen koskaan laittanut joulukalentereihin yhden vuoden aikana! Mutta nykyään se yksi joulukalenteri ei vain riitä. Ja kaikesta huolimatta olen iki onnellinen kaikista näistä kalentereista ♥

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature