Luukku 10 • Kalentereiden avatut luukut 6-10

sunnuntai 10. joulukuuta 2017


NYX: Butter Lipstick sävyssä Seashell. Mulla on näitä Butter huulipunia jo ennestään yksi, ja se on jäänyt täysin käyttämättömäksi siksi, että mä laitan melkein aina mattapunia, mutta mä haluan myös opetella käyttämään tälläisiä normi punia, joten annan tällekin mahdollisuuden! ESSENCE: i love extreme crazy volume mascara. Tämä ripsari on tullut vasta hiljattain mun suosikki ripsarikis, joten on kiva että tätä löytyy nyt vara puteli, joten erittäin mieluisa luukku oli tämä! ♥


NYX: Intense Butter Gloss sävyssä Berry Strudel. Erikoinen väri, ja ainakin tämä lähtee kokeiluun. En tiedä yhtään sopiiko tämä mulle, ja tulenko muutenkaan tykkäämään tästä, koska tämä ei ole mattapuna. En voi liikaa toistaa, mutta mattapunat on mun juttuja. ESSENCE: I ♥ Trends kynsilakka sävyssä 01 hohoho my love. En välttämättä pitäisi pinkkiä joulun värinä, mutta olisi se toisaalta tylsää jos kalenterista tulisi pelkkiä joulun sävyisiä kynsilakkoja, joten kyllä mä tästä pidän.


NYX: Butter Gloss sävyssä Créme Brulee. Annoin mahdollisuuden, ja tämä sävy on mulle liian vaalea, joten eteenpäin lähtee tämä ihanuus. ESSENCE: kajal pencil sävy 01 black. Sinänsä ehkä ärsyttää, kun samanlainen kajaali tuli myös viime vuoden kalenterista, mutta tämä tulee kyllä tarpeeseen, sillä mä olen onnistunut hukkaamaan sen kyseisen kajaalikynän. P.S Mun mielestä nämä puiset kajaalit on parhaita. En vaan osaa käyttää niitä pehmeimpiä kajaaleja.


NYX: Matte Lipstick sävyssä Up The Bass. Jeij, mattapuna ♥ Tämä on todella erikoinen sävy itselle. En ole tätä vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta toivoisin että tummat sävyt sopisi minulle. ESSENCE: Teroitin. Really? Tälläinenkin tuli jo viime vuonna, ja mulla on näitä essencen teroittimia jo ennestään kaksi, joten tämä lähteköön vaikka lahjapussiin ja jollekkin ystävälle.


NYX: Lip Lingerie sävyssä Corset. Jeij, Lip Lingerie ♥ En ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta mun mielestä tämä näyttää tosi paljon samalta sävyltä kuin Push Up, mutta ehkei se nyt täysin samanlainen ole. ESSENCE: 10 x gift tags. Ihanaa, pakettikortteja joilla en tee mitään! Tämän vuotinen kalenteri alkaa muistuttamaan vähän liikaakin viime vuoden kalenteria.

~~

Kivat on edelleen fiilikset joulukalentereista, vaikka vasten omaa tahtoa olenkin nähnyt Nyxin kalenterin sisällön osittain, kiitos ihmisille jotka jo myyvät kyseisiä punia facebookin ihmeellisessä maailmassa! :) Ei mulla muuta, kivaa sunnuntaita kaikille ♥
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature