Slider

Joulukalenteri • Luukku 11 ≈ Parhaat joululeffat

maanantai 11. joulukuuta 2017

Miks mä en ikinä opi? Näitä luukkuja olisi voinut tehdä täysin valmiiksi asti, ettei olisi taas käynyt niin kuin nyt, että viime tingassa julkaisen tämän. Tänään on nimittäin ollut niin maanantai, ja vieläpä pahimmasta päästä. Mistään ei ole tullut taas mitään. Uskon silti parempaan huomiseen. Onneksi mulla on kuitenkin luukkujen aiheet jo täysin suunniteltu, joten ei ainakaan aihetta tarvitse alkaa miettimään. Tänään on tarkoitus esitellä mun mielestä parhaita joululeffoja, mutta mä helpotan itseäni sen verran, ja esittelen 5 parasta joululeffaa, enkä niitä ihan jokaista ala esitelemään.Joulutarina on Juha Wuolijoen ohjaama koko perheen elokuva, joka kertoo koskettavan tarinan perheensä menettäneestä Nikolas-pojasta. Nikolas kasvaa syrjäisessä Lapissa huolehtivaisten kyläläisten ottopoikana, mutta vasta erakoituneen puusepän Iisakin ankarassa opissa hänestä varttuu kaikkien rakastama maailman tunnetuin henkilö - joulupukki.

Joulutarina on mun mielestä se kaikkien joululeffojen ykkönen.


Tässä uudessa joulunajan klassikossa joulukuusi ei ole ainoa vihreä asia. Shrek on palannut ja yrittää päästä joulutunnelmaan. Luvattuaan Fionalle ja lapsille ikimuistoisen joulun, Shrekin täytyy pistää töpinäksi. Mutta juuri kun hän luulee, että kaikki on valmista rauhallista perhejoulua varten, Aasi, Saapasjalkakissa, Piparkakkumies ja loput jengistä päättävät tulla kuokkimaan.

Tämä on taas joululeffoista ehkä se kaikkein hauskin! Mun mielestä Shrek on muutenkin paras!


Kun Joulupukki ja Tassu, hänen uusi paras ystävänsä, huomaavat, että maailman lapset eivät enää välitä joulusta, he matkustavat New Yorkiin katsomaan, mitä asialle voisi tehdä. Mutta Joulupukki menettää muistinsa, joten Tassun on pelastettava sekä joulu että Joulupukki ja samalla näytettävä maailmalle, mistä joulussa on kyse. Tassu saa avukseen orpotyttö Quinnin, tämän Will-ystävän ja joukon puhuvia koiria. 


Joulupukki on huolissaan. Tonttujen valmistamat lelut katoavat salaperäisesti ja miljoonien lasten joulu uhkaa mennä pilalle. Onneksi Joulupukin tallin ykkösporo on jälleen täällä! Neuvokas Petteri Punakuono rientää avuksi ja johdattaa punaisella nenällään ystävänsä kohti uusia uskomattomia seikkailuja. Samalla urhea sankari pelastaa joulumielen.

Haluaisin tästä nähdä muuten sen toisen version, onko se katsomisen arvoinen?


Aattovalmistelut edistyvät hyvää vauhtia, mutta kaikki ei sittenkään ole ihan niin kuin pitäisi. Kuka pani pippuri pipareihin? Kuka sammutti taivaalta revontulet? Miksi virus sotkee tietokoneohjelman juuri, kun Joulupukki on löytämäisillään ratkaisun kiperään lahjapulmaan? Kuka tekee Joulupukille kiusaa ja miksi ihmeessä?

Mikä on sun mielestä paras joululeffa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018