Luukku 15 • Kalentereiden avatut luukut 11-15

perjantai 15. joulukuuta 2017


NYX: Soft Matte Lip Cream sävy Sáo Paulo. Tätä ehdinkin jo kokeilemaan huulille asti, ja tämä vaikutti todella kivalta sävyltä. Plus musta tuntuu että alan lämpeämään näillä Soft Matte Lip Cream punille. ESSENCE: Balmy kiss huulirasva 04 treat me right. Musta tuntuu että tälle tulee käyttöä, koska tämä on huulirasva joka antaa myös vähän sitä väriä huulille. Viime vuonnakin tuli tälläinen, mutta se sävy oli itselle ehkä liian vaaleanpunainen huulirasvaksi.


NYX: Matte Lipstick sävyssä Indie Flick. Tämän kohtaloa en tiedä. Haluan  todella antaa näille mahdollisuuden! ESSENCE: Pinsetit. Vaikka nämä ovat söpöt, en tiedä jääkö nämä itselle, koska musta tuntuu että pinsettejäkin ihan riittävästi, mutta toisaalta niitäkin tuntuu hukkuvan aika useasti..


NYX: Liquid Suede sävysä Vintage. Ehdin tätäkin jo kokeilemaan, ja tämä todella oli tumma sävy. Aiemmat punat joita luulin tummiksi, eivät olleet niin tummia mitä oletin. Tykkään tästä todella paljon, ja mikä parasta, tämähän on mattapuna! ESSENCE: Kulmakynä sävyssä 02 brown. Nämä tälläiset on vähän huonoja tuotteita, koska ei kaikille sovi tälläiset tummat sävyt kulmille, mutta omalle kohdalle tämä oli just passeli sävy, ainoa huono puoli on se, että mä en käytä kulmakyniä mun kulmiin..


NYX: Butter Lipstick sävyssä Root Beer Float. Vaikutti aika kivalta sävyltä, tuollainen vanha roosa, ehkä? Oon huono väri asioissa, sry :D ESSENCE: Kynsitarroja. Mulla on jäänyt kokonaan käyttämättä nämä essencen joulukalentereista saadut kynsitarrat. Nämäkin ovat ihan kivat, mutta luulen että annan nämä jollekkin ystävälle. En vain ole niin kauheasti tykästynyt kynsitarroihin. Kaikki vinyylit ja sabluunat on enempi mun juttuja.


NYX: Butter Gloss sävyssä Raspberry Tart. Musta tuntuu, että nämä Butter Glossit lähtee kaikki eteenpäin. Nämä ei vain ole mun juttuja :( Toivottavasti joku ystäväni tykkää käyttää näitä, jotta nämä saisi hyvän kodin! Saa myös ottaa yhteyttä jos sielä joku tykkää näistä, ja haluaisit ne itselle, ihan pientä korvausta vastaan tietenkin! ESSENCE: Kynsilakka nimeltä 04 the xmas nail story. Tosi kiva nimi tällä muuten! Tämä on aika tumma, sanoisin viininpunainen, mutta kun tämä swatchasi, oli tämä enemmän tosi tumman violetti. Multa löytyy tummia myös kynsilakoista todella vähän, joten tämä oli ihan hyödyllinen sävy itselle.
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature