Luukku 20 • Kalentereiden avatut luukut 16-20

keskiviikko 20. joulukuuta 2017NYX: Lingerie sävysä Embellishment. Mä olisin voinut lyödä vetoa siitä, että ihan varmana kalenterista tulee yksi huulituote, joka multa jo löytyy, ja tänään oli se päivä. Embellishment löytyy jo siis täysikokoisena, ja juuri tämä sävy on jäänyt vähemmälle käytölle, joten veikkaan että annan tämän suosille jollekin. Muutenkin olisi voinut tulla vähän tummemppi Lingerie tällä kertaa. Kuva muuten vääristää sävyn todella pahasti! ESSENCE: All about matt! fixing compact powder. Yälläinenhan tuli jo viime vuonna. Kyllä tämä silti tulee jossakin vaiheessa käyttöön, tykkäsin kuitenkin tästä puuterista. Olisin kyllä toivonut, että tämän vuoden kalenterissa olisi ollut vaikka poskipuna.


NYX: Simply Red Lip Cream sävyssä Russian Roulette. Mulla on aika paljon punaisia huulipunia, myös ainakin yksi ihan perus puna löytyy, joten tämä taitaa lähteä sinne ystävän pussukkaan. ESSENCE: Super rich & super soft hand cream eli käsirasva. Tämä yllätti todella positiivisesti, koska mähän olen käsirasvariippuvainen. Tätä testasinkin, ja tämä vaikutti todella essencemäiseltä käsivoiteelta.


NYX: Liquid Suede sävyssä Stone Fox. Aamulla oli niin hämärää, enkä ruvennut sävyä sen kummemin ihastelemaan, koska oli kiire töihin, joten vasta illalla pääsin tutkimaan minkälainen sävy sieltä tänään tuli. Kokeilin samantien huulille, ja tämä on ihana! Ihan super kiva sävy! ESSENCE: i ♥ love trends kynsilakka nimeltä 02 santa clause's surprise. Perus joulun punainen kynsilakka. Ehkä tämä jää, riippuu onko tämä liian lähellä mun punaisia lakkoja, ja jos on niin kaverille lähtee.


NYX: Soft Matte Lips Cream sävyssä Copenhagen. Aika kiva tumma sävy, vaikka en ole vielä tätä kunnolla testannut, joten en osaa sanoa juuta enkä jaata. ESSENCE: transparent lipliner sävyssä 01 multitalent wonder. Aluksi katsoin, että ei, miksi tämä kalenteri toistaa viime vuoden kalenteria, koska luulin tätä kajaaliksi. Mutta mitä mä teen valkoisella huultenrajauskynällä, vai mikä tämä on? :D


NYX: Matte Lipstick sävyssä Shocking Pink. Aivan ihana sävy ♥ .. ja vielä mattana ♥ Olen sanaton ♥ ESSENCE: matt matt matt lipstick sävyssä 05 red-y or not?. Ei haittaa yhtään, vaikka tänään tuli myös essencen kalenterista huulipuna. Osaksi sen takia, että tämäkin on mattapuna, ja osaksi myös tämän sävyn takia. Todella kiva joulunpunanainen!

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature