Luukku 23 • Yksi yö jouluun on..

lauantai 23. joulukuuta 2017

Yksi yö jouluaattoon.. Joulu vietetäänkin täällä minun luona Tampereella, jee! Se on kivaa, mutta samalla stressaavaa, koska pitää valmistella jouluruoat ja siivota. Yksi syy, että kaikki jäi viime tippaan, on se että olen ollut myös tällä viikolla töissä, ja kun kotiin olen päässyt, olen kaatunut sohvalle ja viettänyt siellä loppupäivän. En ymmärrä miksi olen aina niin väsynyt. Minulla on myös kaverin kisu ruokittavana, ja vaikka se ei todellakaan ole iso vaiva, syö se kuitenkin n. pari tuntia päivastä.

Aatonaattona mulla on tapana paistaa kinkku ja jos en ole tehnyt joululaatikoita vielä, teen ne myös aatonaattona. Koska uuni on käytössä, ruokana aatonaattona on riisipuuro, jota en päässyt ollenkaan syömään, koska keitin sitä aika nuukasti ja kaikki puuro meni porkkanalaatikkoon. Tein ainoastaan porkkanalaatikon, muut laatikot jätin suosiolla aattoon. Mun koti oli vielä lauantainakin kuin pommin jäljiltä, mutta ihme kyllä sain sen siivottua jouluiseen kuntoon. Jopa makuuhuoneen, vaikka siellä edelleen pyörii laatikoita joita pitäisi käydä läpi, mutta ne saa kätevästi piilotettua sängyn alle! Heh..

Aatoksi jäi vielä tekemistä ruoan suhteen, lanttulaatikko ja laatikko jota kokeilen ensimmäistä kertaa, eli punajuurilaatikko. Perunat tottakai vielä pitää kuoria, muuten kaikki onkin valmista joulua varten. Toisaalta, onneksi se on kerran vuodessa!

Ja onneksi muuten se joulufiilis kuitenkin loppujen lopuksi tuli..
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature