Luukku 24 • Kalentereiden avatut luukut 21-24

sunnuntai 24. joulukuuta 2017


NYX: Lingerie sävyssä Exotic. Jälleen kerran sävy, joka minulta löytyy. Mutta en pettynyt, koska tykkään tästä todella, ja en ole löytänyt mistään sitä täysikokoista. ESSENCE: Ponpuloita. Nämä oli loppujen lopuksi tosi kiva ylläri, vaikka pelästyin että sieltä olisi tullut taas niitä toisenlaisia huonompia hiuslenkkejä. Käyttöön tulee!


NYX: Intense Butter Gloss sävyssä Tres Leches. Ei mitään muuta sanottavaa, kuin eteenpäin menee. ESSENCE: i ♥ trends kynsilakka nimeltä 05 hello nice to glitter you!. Tosi kiva sävy, vaikka multa saattaa löytyä vähän samantapainen sävy.


NYX: Butter Gloss sävyssä Sugar Cookie. Tosi kiva sävy, mutta silti eteenpäin. ESSENCE: Siirtotatuointeja. Oikeesti. Tämä luukku oli todella suuri pettymys, koska luukku oli isohko, ja odotin jotain parempaa. En tiedä vielä jääkö nämä minulle.


NYX: Butter Lipstick sävyssä Ripe Berry. Tämä ehkä jää itselle, tämä on tosi kiva tumma sävy, ja jouluinen, sillä tämä on ihan luumunpunainen.  ESSENCE: Luulin aluksi, että tämä on pelkkä harja, joten se, että tässä on peili, on todella kiva lisä juttu! Tykkään tästä todella paljon! Tämä menee käsilaukkuun ja tarkemmin sisälaukkuun.

P.S Hyvää joulua ♥
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature