Slider

Joulukalenteri • Luukku 5 ≈ Kalentereiden avatut luukut 1-5

tiistai 5. joulukuuta 2017

Tämän päivän luukku tulee vähän myöhässä, mutta silti kuitenkin ehtii vielä tämän päivän puolella! Tänään on ollut vähän tälläinen väsy päivä, joten siksi. Mulla oli hiukan vaikeuksia päättää miten mä joulukalentereiden sisällön tulisin näyttämään täällä, koska jokatapauksessa halusin ne näyttää ja kertoa omat ensireaktioni ja mielipiteeni sisällöstä. Päätin sitten kuitenkin uhrata blogin joulukalenterista muutaman luukun kalentereiden avattuille luukuille, vaikka muitakin järkevämpiä vaihtoehtoja olisi ehkä ollut. Mutta näillä nyt mennään, ja kalentereiden sisällöt tulee luukuista 5, 10, 15, 20 ja 24.NYX: Matte Lipstick sävyssä Eden, eli tuollainen joulun punainen mattahuulipuna. Tosi kiva sävy, ja mä rakastan vielä mattahuulipunia, joten tämä tulee varmasti käyttöön. ESSENCE: 4in1 mini nail file eli kynsiviila. Vaikka tämä on pieni, on tälle silti jossain vaiheessa varmasti käyttöä, joten tykkään!


NYX: Liquid Suede Cream Lipstick sävyssä Soft Spoken. Tämä oli erittäin kiva ylläri, koska toivoinkin että saisin vähän tummempia säyvä kokeiluun. Tämä oli tämänpäivän luukuista ehdoton ykkönen. ESSENCE:  Hyvin vaaleanpunainen mini kynsilakka nimeltä 03 me & my snowflakes. Salaa ehkä toivon että tälläisiä kynsilakkasävyjä ei olisi tullut, mutta toisaalta tämä vaikutti kivalta sävyltä. Katsotaan lähteekö tämä eteenpäin vai jääkö itselle.


NYX: Simply Vamp Lip Cream sävyssä She Devil, joka on tuollainen tumman violetti. Mä en tiedä, mä saatan ehkä kokeilla tätä, mutta mä en oo varma jääkö tämä mulle vai lähteekö tämä jollekin ystävälle, luultavasti tämä on itselle liian tumma sävy. ESSENCE: Long Lasting 16 i am yours! huulipuna. Koska tämä ei ole mattapuna, en tästä kauheasti innostunut, mutta annan tälle mahdollisuuden, sävy näyttää kuitenkin kivalta.


NYX: Lip Lingerie sävyssä Push Up. Ihanaa, koska Lingerie on jo ennestään tuttu, ja mä rakastan näitä huulituotteita, ja on ihan parhautta saada kokeiluun yksi uusi sävy! Vaikka tämä sävy vaikutti aika vaalealta, joten toivon että se sopisi myös mun huulille! ESSENCE: 3x mini paper gift bags eli minilahjapusseja. Miksi pitää tunkea näitä tuotteita jotka liittyy joululahjojen antamiseen, koska ne on mulle turhia, koska en näillä näkymin osta joululahjoja kenellekkään.


NYX: Soft Matte Lip Cream sävyssä Paris. Mä en oo niin innostunut näistä tuotteista, koska musta tuntuu että näillä kestää ikuisuus kuivua, mutta tämäkin sävy on oikein kiva, joten ainakin kokeuluun se lähtee! ESSENCE: Ensimmäinen Essence joulukalenterin "yllätäjä". Sydämmenmuotoisia meikkisieniä. Näille tulee kyllä käyttöä, ajattelin yhden sienen ottaa meikkaamiseen käyttöön, ja loput menee kynsienkoristeluun!

Oletko sinä ollut tähän mennessä tyytyväinen oman joulukalenterisi sisältöön?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018