Slider

Joulukalenteri • Luukku 8 ≈ Joulussa tärkeintä?

perjantai 8. joulukuuta 2017


Öö kaikki? Päätin kuitenkin vähän tarkemmin listata muutaman tärkeän asian, mitkä on just mulle ne tärkeimmät asiat..

✔ Jouluvalot, ja koristeet. Ah, mikään ei ole sen parempaan, kuin asentaa jouluvaloja ympäri kotia. Joulukuusen koristeleminen on ehkä parhainta, mutta kyllä se kokonaisuudessaan on ihanaa koristella koti täyteen joulua!

✔ Joululaulut. Ne kappaleet, joita ei voi kuunnella kuin jouluna. Mutta kuka sen kieltää? Mä en kuitenkaan joulukuussa kuuntele ihan koko aikaa joululauluja, yksikin päivä kuuntelin Sania ja Aikista, mutta luulen että se johtuu siitä, että aloitan kuuntelemaan joululauluja jo syyskuussa, joten pakko ehkä kuunnella jotain muuta välillä ettei niihin joululauluihin vain kyllästy.

✔ Joulukalenterit. Ne on jollain tapaa osa sitä joulua. Nykyään se tärkein joulukalenteri on joku ihana kosmetiikkakalenteri. Myös se perinteinen suklaakalenteri kuuluu siihen vierelle, vaikka tänä vuonna sellaista ei multa löydykkään. En osaa tätä sen tarkemmin selittää, miksi kalenterit on niin tärkeä juttu joulussa, mutta se vaan kuuluu joulun odotukseen avata  joka aamu yksi luukku.

✔ Jouluruoka. Kinkku ja lanttulaatikko ykkösenä. Ne parhaimmat jouluruuat. Kinkku on AINA kuulunut mun joulupöytään, mutta lanttulaatikko on tullut mun suosikiksi vasta viimevuosina. Porkkanalaatikko, imelletty perunalaatikko, rosolli, punajuurisalaatti, mitä kaikkea herkkuja sitä jouluna saakaan..

✔ Lumi. Lumi kuuluu ainakin mulle isona osana sitä joulutunnelmaa. Mikään ei ole parempaa kuin jouluaatto, joka on luminen. Kaikkein parasta tietenkin olisi, jos sitä lunta olisi koko joulukuun ajan.

Mikä on sulle joulussa tärkeintä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018