Ciaté 💋 Liquid Velvet Matte Lip Slick x2

keskiviikko 10. tammikuuta 2018
Tänään ajattelin esitellä CiatĂ©n söpöjä minihuulilakkoja ♥


 CiatĂ© Kiss Collective Liquid Velvet Duo 

Tämän joulun kaunein ja hyödyllisin kuusenkoriste on CiatĂ© Kiss Collective Liquid Velvet Duo. Pakkaus sisältää kaksi nestemäistä mini-kokoista CiatĂ© Liquid Velvet Matte Lip Slick -huulipunaa, joiden tarkka applikaattori saa niiden samettisen koostumuksen levittymään huulille kauniisti ja tasaisesti. Kosteuttavat huulipunat jättävät huulille samettisen mattaisen pinnan sekä intensiivisen sävyn ja tekevät huulista pehmeän tuntuiset. 
teksti : eleven.fi


Mä oon nyt todella rakastunut huulipuniin, ja nimenomaan mattahuulipuniin. Osaksi sen takia, että olen todennut mattapunat todella kestäviksi ja osaksi myös Nyxin huulipunakalenterin ansiosta. Nämäkin tosin ovat minikokoisia, mutta ihanaa päästä testailemaan CiatĂ©n meikkejä! Tavaraa näissä on 2ml, ja vaikka aluksi luulin näitä todella mineiksi, ovat nämä silti hieman isompia kuin esimerkiksi Nyxin minipunat. Nämä minit ovat sävyissä Pin-Up & Fling. Hintaa tällä setillä oli 24,70€, ja tilasin nämä siis eleven verkkokaupasta. Jäin ehkä vähän himoitsemaan tätä Mini Liquid Velvet Trio Giftwrapped -settiä, vaikka siinäkin setissä olisi myös tuo Pin Up sävy.


Pin Up - sävy olikin harmikseni todella lähellä Nyxin Lingerie Exotic sävyä. Oli pakko laittaa ne vierekkäin, ja totesin että niissä on onneksi jotain pientä eroa. Pin Up on astetta tummempi kuin Exotic. Fling sävy on aika lähellä Pin Up sävyä, mutta vain viileämmän sävyinen. Ensimmäisen käyttö kerran jälkeen jos näitä nyt vertaa esimerkiksi siihen Nyxiin, kestää näillä kauemmin kuivua ja pysyvyys oli heikompaa. Tuoksu näissä on miellyttävä, paljon miellyttävämäpi kuin muissa nestemäisissä mattahuulipunissa. Tuntuvuus näissä oli myös ihan omaa luokkaa ja voin todeta, että nämä todella tuntui pehmeiltä huulilla. Oikeastaan välillä ei tajunnut, että on väriä huulissa.

Vasemmalla Fling & oikealla Pin Up.

Onko sinulla kokemusta Ciatén meikeistä?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature