Hyvästi vuosi 2017 & tervetuloa vuosi 2018

maanantai 1. tammikuuta 2018


Vuosi 2017 lyhyesti..

Vuonna 2017 mä oon ollut helvetin onnellinen, mutta myös helvetin pettynyt. Vuosi 2017 oli elämäni paras, mutta samalla paskin vuosi. Vuonna 2017 on oltu pohjalla, mutta sieltä on päästy pois. Vuosi 2017 toi paljon iloa ja mutta myös surua. Vuosi 2017 toi paljon uusia tuttavuuksia. Vuonna 2017 olen lähentynyt joidenkin ihmisten kanssa ja joidenkin kanssa välit ovat viilenneet. Vuosi 2017 sai minut myös rakastamaan työntekoa.

Paras asia viime vuodessa oli kaikki Sanin keikat ja ne kaksi yhteiskuvaa, jotka olen Sanin vierellä ollut. Vaikka niihin en olekkaan tyytyväinen, koska ne on otettu juuri silloin, kun pidin itseäni erittäin rumana. Listan kärkeen taitaa kuitenkin nousta muutto. Eikä mikä tahansa muutto, vaan muutto Tampereelle, jonne olen aina halunnut muuttaa, enkä olisi ikinä uskonut että asuisin täällä joskus. Tampereella olen päässyt tutustumaan aivan ihaniin ihmisiin ja juuri tänne muuton jälkeen olen päässyt myös käymään esimerkiksi juuri Sanin keikoilla. Tampereelle muuton jälkeen olen myös kokenut koti-ikävää varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni. Jo yksi yö pois kotoa on aivan hirveää nykyään. Viime vuonna pääsin myös työpaikkaan, jossa oli maailman parhaat työkaverit ja työ.

Jos nyt vähän ajatellaan niitä negatiivisia asioita viime vuodelta, vaikka niitä en halua juurikaan mainita, kuin ehkä tämän yhden asian, niin yksi niistä oli se, että jouduin pettymään ihmisiin todella pahasti. Mä en nykyään voi luottaa ihmisiin ja jos luotan, siihen menee todella pitkä aika. Mutta ainakin viime vuosi opetti minulle sen, että ihan jokaiseen vastaan tulevaan ei kannata luottaa ja kannataa ehkä vähän olla varpaisillaan uusia ihmisiä kohtaan! Minun onnekseni kuitenkin niitä hyviä ihmisiä on minun kohdalleni tullut enemmän kuin huonoja!


Vaikka omalla tavalla vihaan tavoitteita uudelle vuodelle, listasin niitä kuitenkin, jotka osan toivon todellakin toteutuvan. Vaikka ainahan sitä uutta vuotta odottaa, että se olisi se kaikkien aikojen paras vuosi.

Tavotteita vuodelle 2018..

• Muutto yksiöön! Kyllä, en ole vielä kokonaista vuottakaan asunut tässä asunnossa ja nyt haaveilen jo uudesta. Mutta löysin itselleni täydellisen yksiön ja mä niin haluaisin sen! Parikin sellaista yksiötä olisi ollut tyrkyllä, mutta tällä kertaa onni ei suosinut niin hyvin, kuin mitä se suosi esimerkiksi vuosi sitten. Lupaan, että jos pääsisin muuttamaan juuri siihen yksiöön, en muuttaisi siitä moneen vuoteen, ellei olisi ihan pakko.

• Laihdutusprojektille uusi mahdollisuus! Mä haluan laihtua ja musta tuntuu että mun olis pikku hiljaa pakko laihduttaa edes vähäsen. Vaikka välillä olenkin tyytyväinen just tähän kroppaan, mutta silti haluaisin niin kovasti pudottaa painoa. Tämä lause toistuu blogissani varmaan miljoonatta kertaa, mutta coca-cola juonnin korvaan vedellä ja alan taas käymään lenkillä! Kokis on tullut mun päivittäiseen kulutukseen ihan jäädäkseen..

• Olla säästeliäämpi rahan kanssa! Mä oon maailman huonoin ihminen raha-asioissa, eli kaikki yleensä menee jos jotain tulee. Vaikka mä oon todellakin oppinut sen, että raha ei kasva puussa, niin silti en osaa käyttää sitä.

• Vaihtaa blogin nimi! Mä oon niin kyllästynyt nykyiseen nimeen ja mä oon todella pitkään halunnut vaihtaa mun blogin nimeä, mutta sitä sopivaa nimeä ei ole vielä löytynyt. Pari nimi ehdotusta mulla olis, mutta en tiedä olisiko niistä kumpikaan sopivia blogin nimeksi. Kysynpä nyt varovasti, miltä Versoava juuri nimi kuulostaisi blogini nimeksi? Eteenpäin kuljen tuntemattomaan on kyllä hyvä nimi blogilleni, mutta haluan silti vaihtaa sen vähän lyhyempään ja ehkä ytimekkääseen nimeen. Joten ensi vuodelle asetan tavoitteeksi päättää uuden nimen ja myös muuttaa sen. Tämä olisi kiva tapahtua jo vaikka tammikuun aikana.

• Antaa mahdollisuus parisuhteelle! Mä myönnän, että mua pelottaa astua parisuhteeseen, ja siitä pitäisi päästä eroon. Mä ehkä seurustelisin tällä hetkellä, jos vain haluaisin ja uskaltaisin. Mä vaan pelkään että se suhde ei kestä yms, mutta kaikki ne pelot pitäisi unohtaa. Eli jos vain sopivan oloinen ja hyvännäköinen tyyppi tulee vastaan, en anna periksi heti alkumetreillä. Sanin laulun sanoin; jos pelkää rakastaa, niin ikinä ei voita!


Ihan parasta Uutta Vuotta just sulle! ♥
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature