Tammikuu paketissa

Monet bloggaajat aina kuukauden päätteeksi tekevät tälläisen postauksen, jossa kertaillaan mitä edellisenä kuukautena on tapahtunut/tehnyt. Itsekin tein tälläisiä postauksia joskus pari vuotta sitten, ja ne kantoi nimeä kuukauden yhteenveto. Niitä ei ilmestynyt kuin muutaman kuukauden ajalta, ja yksi tai kaksi sellainen yhteenveto postaus on edelleen luettavissa, mutta ne eivät ole mitään kuukauden yhteenveto postauksia enään, vaan olen muuttanut niille postauksille uudet otsikot, vaikka teksitä en olekkaan muuttanut. En tiedä mikä idea siinäkin on ollut, mutta näin! Nyt ajattelin tänä vuonna aloittaa tämän uudelleen, ja jatkaa tätä mahdollisimman pitkään!

TAMMIKUUSSA


.. löysin Sanilta kaksi uutta aivan ihanaa kappaletta! Eräs perjantai-ilta asiat ei mennyt niinkuin olisin toivonut, joten ajattelin siirtää ajatukset muualle ja kuunnella ihanaa Sania. Löysin sitten sattumalta nämä kaksi kappaletta; Uni & Lähden taas. Erityisesti tuo Uni kappale on sellainen, että oksat pois. Ensinnäkin tuo Sanin ääni on vain niin upea, joten tuota kappaletta voisi vaikka kuunnella koko yön, tai ainakin siihen asti kunnes nukahtaa. Pitihän sitä muutama kyynelkin tirauttaa, sen verran meni tunteisiin. Ihana laulu ihanalle äänelle!

.. tulin ajatellekseeni, minkälaista elämä olisi, jos se olisi toisenlaista. Olisiko se parempaa, jos tietyt asiat olisi toisin? Eihän se auta sellaisia miettiä, mutta tulipahan vain mieleen kun oli taas pieni synkkä hetki elämässäni.

.. tein pari viikkoa töitä.

.. olin myös taas pohjalla pari viikkoa. Mikään ei kiinnostanut, enkä mitään kyllä jaksanut tehdäkään sen pari viikon aikana. Mua ärsyttää, koksa mä otan välillä pieniäkin asioita todella raskaasti. En olisi kyllä uskonut että tätä erästä asiaa otan näinkin raskaasti. Onneksi elämä tämänkin jälkeen alkaa vähän näyttämään valoisammalta.

.. tein kirppikseltä mahtavat löydöt, Aikiksen levyjä kaksi kappaletta lisää mun kokoelmaan ♥ Vielä muutama puuttuu, tarkemmin sanottuna albumit Maa ja Hear Me Now sekä kokelma Pophitit 1995–2003. Sen jälkeen siirryn Sanin levyjen keräämiseen, joita ei puutu kuin kaksi. Sitten pääsen Matin&Tepon levyjen keräämiseen, ja siinä meneekin sitten mun koko loppu elämä! :D Vaikka CD-levyt on ehkä jo toisille historiaa, niin mulle ne ei ole.

.. tutustuin vähän paremmin uusin ihmisiin.

.. vietin aikaa niiden vanhojen tuttujen kanssa.

.. siirryin taas yhdessä asiassa tähän päivään ja latasin Nella sovelluksen puhelimeen, josta näkee kätevästi paljonko on arvoa bussikortilla ja jolla pystyy myös latamaan sitä arvoa sinne kortilla. Lataamisen takia sen sovelluksen latasinkin, koska mun piti ladata mun bussikortti,  ja palvelupiste oli juuri sinä päivänä kiinni. Tällä hetkellä mun täytyy siis käydä lataamassa bussikortti palvelupisteessä tai netissä. Mä välillä vastustan kaikkea tämän päivän asioita, ja tämänkin asian olisin hoitanut 100x mielummin sielä palvelupisteessä. Mä vaan välillä elän mun elämään edelleen ns. vanhassa ajassa. Onhan se kätevää hoitaa asioita nykyään netissä, mutta mutta..

.. juhlistettiin ystäväni kanssa meidän ensimmäistä vuotta Tamperelaisina! ♥

.. samaisen ystäväni kanssa samaisena iltana päätettiin, että luodaan profiili sovelluskseen nimeltä Tinder. Heti sitä ei tehty, vaan sovittiin treffit jo seuraavalle viikolle. Täytyy sanoa, että en olisi sitä tehnyt yksin, koska mä en vaan jotenkin usko koko Tinderiin. Meillä oli ystäväni kanssa oikein hauska kahvi hetki ja kahvit juotuamme se sitten tehtiin - profiili Tinderiin. Ainakaan näin aluksi Tinder ei ole mua kovinkaan paljoa vakuuttanut.

.. käytin rakasta autoani autotohtorin luona tarkistuttamassa, olisiko prinsessani valmis tulevaan katsastukseen.


Siinäpä minun tammikuu pähkinänkuoressa.

Minkälainen sun tammikuu oli?

Ei kommentteja

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!