Omia kokemuksia verkkokaupoista

maanantai 29. tammikuuta 2018
Ikinä ei voi olla liikaa arvosteluita mistään, varsinkaan verkkokaupoista, joten päätin tehdä tälläisen postauksen, jossa kerron omia kokemuksia käyttämistäni kauneuteen/kosmetiikkaan liittyvistä verkkokaupoista. Olen kyllä ostosten esittelyn yhteydessä kertoillut jotain kuinka tilaus on sujunut jne, mutta tässäpä tulee nyt kaikki yhdessä kerrottuna. Tai no, ei ihan sillä tähän postaukseen valitsin satunnaisesti 8 käyttämääni verkkokauppaa, joten jäljellä jäi vielä verkkokauppoja, jotka voisi arvostella. Kommentoikaa alle haluaisitteko tälle vielä jatko-osan?!


Tein ensimmäisen ja tällä hetkellä ainoan tilauksen elevenille keskiviikko iltana 3.1. Torstaina oli jo tullut spostia, että tilaukseni on lähetetty. Paketin sain sitten hakea Prismasta sijaitsevasta pakettiautomaatista maanantaina 8.1. Toimitus oli mielestäni ihan riittävän nopea, eli hyvä. Rakastan kaikkia tilaajalahjoja, ja myös elevenin kohdalla sai tilauksen yhteydessä ilmaisia näytekokoisia pakkauksia. No, niitä näytepakkauksia en ikinä nähnyt, mutta en sitten jaksanut ruveta niiden perään itkemään, vaikka niiden pois jääminen paketista olikin pettymys. Toimitukseen olin siis tyytyväinen, niin nopeudessa kuin itse paketoinnissa. Aion tulevaisuudessakin tilata eleveniltä, varsinkin jos kohdalle osuu taas hyviä tarjouksia, niinkun tämänkin tilauksen kohdalla oli.


Viimeksi kun tilasin kynsikaupasta tuotteita, oli tilauksessa hieman ongelmia, sillä puolet  tilaamastani tuotteistani oli loppunut, joten loppujakaan ei lähetetty ollenkaan. Toisella kerralla todella toivoin, että tilaus saapuisi minulle, koska tilasin rakennekynsi tarvikkeita, joita tarvitsin. Toisella kertaa se sitten jo onnistuikin. Tämän mainitsin siksi, että asiakaspalvelu ainakin sujui mielestäni hyvin, eli he hoitivat homman kyllä hyvin. Tilasin akryylinestettä, joten kuumotti vähäsen mitenkä se saapuu luokseni, ja vaikka sitä ei oltu pakattu kovinkaan tukevasti, tuli se silti perille turvallisesti. Joten pakkaamisen suhteen voisi vähän skarpata, varisinkin nesteiden kohdalla. Toimituksen suhteen ei ole muuten valittamista, tuotteet tuli myös suht. nopeasti.


Viimeksi tilasin kyseisestä verkkokaupasta joulukalenterin marraskuussa. Kyseinen tilaus, ja muutkin tilaukset joita olen tehnyt, ovat tulleet myös nopeasti ja tuotteet on pakattu aina hyvin. Tosin, viimeksi kun sen joulukalenterin tilasin, luulin aluksi paketin perusteella, että sitä kalenteria ei ole edes siellä, mutta kyllä se vaan oli. En olisi uskonut, että se on toisaalta niin pieni, vaikka olinhan mä sitä hypistellyt käsissäni aiemminkin, mutta silti. Cocopandalla melkein aina aika hyviä tarjouksia, joita on kiva hyödyntää.


Tämä oli ensimmäinen kerta kun tilaan ulkomailta (tai ensimmäinen kerta ulkomailta ilman että sai laskulle tilattua) ja voin kertoo, että mua kuumotti aivan älyttömästi. Tilasin essencen joulukalenterin, kun onnekseni huomasin että niitä oli tullut lisää tilattaviksi. Ja koska en ollut ennen tilannut ulkomailta, valitsin maksutavaksi ehkä "helpoimman" vaihtoehdon itselle, eli ennakkomaksun ja maksoin ihan tilisiirrolla, joten tilauksessa kesti tämän takia muutama päivä enemmän! Tein tilauksen 20.11.2017. jolloin myös maksoin sen. Jännitti älyttömästi, että teinkö kaiken oikein, mutta jo keskiviikkona tuli viesti, että rahat ovat tulleet perille. Sen jälkeen alkoi itse tuotteen odottaminen.. Vahtasin sähköpostia, josko sinne olisi tullut toimitusvahtus, mutta mitään ei kuulunut, ja aloin toivomaan ettei sieltä tulisi ollenkaan toimitusvahvistusta, sillä jos sellainen olisi tullut, olisi odotus ollut ehkä pitempi. Keskiviikkona 29.11.2017 sain sitten viestin, että paketti on noudettavissa, ja vieläpä mun lähimmällä kaupalla. Jeij. Plussaa verkkokauppa saa ehdotommasti paketoinnista ja loppujen lopuksi sujuvasta toimituksesta. Huono puoli oli tosiaan se, ettei sieltä tullut toimitusvahvistusta, eikä sivuilla pystynyt valitsemaan mihin se paketti menee.Tämä onkin ehkä mun lemppari kaikista verkkokaupoista, arvaatteko miksi? No tilaajalahjojen vuoksi tietenkin, varsinkin kun niitä saa joka tilauksen yhteydessä, oli tilaus miten pieni tai suuri tahansa. Mutta näiden tilaajalahjojen ansiosta olen löytänyt Yves Rocherin valikoimasta itseleni luottotuotteita! (Luottotuotteistani on tulossa jossain vaiheessa ihan oma postaus, joten stay tuned.) Sen sijaan, tilaus ei ole tule kovinkaan nopeasti. Muistaakseni siinä meni jopa viikko, mutta ei sekään mikään iso miinus mielestäni ole. En ole siis aikoihin tehnyt tilausta, mutta pian pitäisi kyllä tehdä, koska eräs luottuotteeni on loppunut. En muista mikä sai minut aikoinaan tilaamaan Yves Rocherilta, olikohan se kynsilakat vai joku meikkituote jota joku suositteli, mutta näiden tilaajalahjojen ansiosta olen juuri tutustunut tuotteisiin ja osaksi niiden takia olen jatkanut tilailua.


Olen täältä tilannut tasan kerran. Tein kyseistä tilauksesta ostosten esittelyn, mutta sen postauksen olen mennyt kyllä tällä kertaa vahingossa poistamaan. MUISTAAKSENI, tilaus saapui minulle suhteellisen nopeasti ja paketointi oli ainakin hyvää. Luxplussallahan on aivan mielettömän hyviä tarjouksia, jos siis on jäsenenä. Tuo jäsen homma on aika ristiriitainen, koska mua ei oikein nappaa maksaa n. 10€ kuukaudessa siitä, että saan tuotteita super halvalla, koska en tee tilauksia kovinkan usein. Mutta aion silti vielä joskus tilata Luxplussalta jotain, sillä onhan sielä ihan kiva valikoima kuitenkin meikkejä yms.


Silloin aikoinaan kun meikkaaminen alkoi taas tosissaan kiinnostamaan, niin muistaakseni tämä verkkokauppa taisi olla ensimmäisiä, josta aloin tilamaan meikkejä oikein kunnolla. Täältäkään en ole pitkään aikaan tilaillut mitään, joten yritän taas muistaa. Mutta tilaukset ovat muistaakseni mennyt aina hyvin, tuotteet ovat tulleet nopeasti ja ne on myös pakattu erittäin hyvin. MakeUpShopilla on myös aika usein todella kivoja tarjouksia, ja juuri silloin niitä hyödynnän ja teen tilauksen. Nyt tosin en ole pitkään aikaan tehnyt tilausta, ja osa syy sihen on se, että MakeUpShopilla on mielestäni aika pieni valikoima. Lähinnä sieltä löytyy näitä "halppismerkkejä".


Tämä verkkokauppa saa taas plussaa valikoimastaan, ja erityisesti siitä, että täältä saa tilatttua essenceä, mikä on taas erittäin iso plussa, koska aina hyllyt Tokmannilla tai Citymarketissa ei ole kovinkaan täysiä. Prettyllä on myös ollut aina hyvä ja nopea toimitus, sekä myös ne tuotteet on pakattu aina hyvin. Mikä on tietenkin tärkeää, kun olen tilaullut mm. meikkipaletteja, joten onhan se kiva saada ne ehjänä perille!

Tälläin lyhyesti tiivistettynä, niin aikalailla positiivisa kokemuksia mulla on juuri näistä verkkokaupoista, ja muutenkin aika samanlaisia kokemuksia mulla on jokaisesta. Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature