Suosikit vuodelta 2017

sunnuntai 14. tammikuuta 2018
Kiinnostus lähes kaikkeen on taas pyöreät nolla, mutta halusin kuitenkin niin paljon tulla tekemään tämän viime vuoden suosikit -postauksen, jonka sitten jaksoinkin hio julkaisu kuntoon. Eli palataan vielä toviksi viime vuoteen! Suosikkeja en juurikaan ole blogissa vilautellut, koska esimerkiksi kuukaudessa mulla saattaa tulla ehkä muutama suosikki, jos niitäkään. Joten nyt ajattelin vilauttaa koko 2017 vuoden suosikit, ja tässä siis tulee kaikki suosikit, meikistä musikkiin ja musiikista saippuaan.


Kaverin innoittamana ostin tätä nestesaippuaa Tokmannilta, jossa se maksaa 2,90€. Tästä tuli mun suosikki tuote käsien pesussa, koska tätä on tässä pullossa 1L, joten se kestää useamman kuukauden, jopa minulla, koska käytän erittäin paljon saippuaa käsien pesussa. Ja hinta tällä 1L pullolla on mielestäni erittäin halpa.


essence i ♥ extreme crazy volume - ripsiväri
Samana päivänä kun tämän ostin, niin tästä tuli mun suosikki ripsiväri. Ajattelin ostaa tämän kokeeksi koska tätä oli kehuttu tosi paljon, ja nyt tajuan miksi. Aivan loistava tuote ♥ Tällä saa tosi pitkät ja näyttävät ripset, paljon näyttävämmät kuin aikaisemmalla suosikillani IsaDoralla. Tätä ripsaria olenkin nyt käyttänyt lähes jokapäivä.


Avon mattahuulipuna sävyssä Rose Awakening
Rakastan mattapunia, jos se on jäänyt joltain epäselväksi :D Ja juuri nämä Avonin mattapunat taisi olla mun ensikosketus mattahuulipuniin. Sain näitä viime vuonna kaksi lisää, ja juuri tämä Rose Awakening sävy on ollut se käytetyin. Vertaan aina huulipunia Nyxiin, mutta kuivumisen ja kestävyyden suhteen Nyx voittaa, mutta kyllä nämä Avonin punat on myös ihan käyttämisen arvoisia, koska ei nämä missään nimessä ole mitään surkeita.


I Heart Makeup Unicorns Heart korostuspuuteri
En muista mainitsinko ostosten esittelyn yhteydessä sitä, että en käyttäisi tätä ainoastaan korostuspuuterina? No, joka tapauksessa tämä on päässyt käyttöön mulla luomivärinä. Ihan muutaman kerran olen käyttänyt tätä korostuspuuterina. Hiukan kun kostuttaa luomivärisivellintä, niin saa ihanasti väriä luomiin. Toki ei tämä mikään paras ole luomiväriksi, mutta itse tykkään tästä tosi paljon - niin luomivärinä kuin korostuspuuterina!

Kuva: radiosun.fi
Heinäkuussa alkoi Radio Sunilla Tähtikaaren taa -niminen radio-ohjelma. Tähtikaaren taa oli Sanin juontama ysärimusiikkiohjelma, jossa kuultiin 90-luvun pop- ja diskomusiikin helmiä. Voin kertoo, että tämä ohjelma teki keskiviikoista vielä paremman! Keskiviikko olikin ainoa päivä kun kuuntelin kyseistä radiokanavaa kotona. Tämä ohjelma oli kyllä muutenkin niin mulle tehty, sillä suurena Sani fanina oli kiva kuulla Sanin ääntä ja niitä ihania höpöttelyjä parin tunnin ajan. ♥ Tätä iloa kesti tosin vain pari kuukautta ja se aika meni kyllä liian nopeasti.


Tajusin vasta viime vuonna, että tuorejuustoa voi käyttää muuhunkin kuin juustokkakujen tekemiseen! En ole aiemmin siitä juurikaan innostunut tai ymmärtänyt, että sitä voi käyttää muuhunkin kuin leivontaan. Muistaakseni pääsiäisenä sukulaisen luona ensimmäistä kertaa maistoin tuorejuusto ja voileipäkeksin yhdistelmää, ja totesin että se on erittäin hyvää. Olenkin sen jälkeen ostanut niitä itsellekkin. Aiemmin söin voileipäkeksejä pelkästään, mutta nyt syön niitä tuorejuuston kera. Ruohosipulin maku on ehkä se kaikista paras maku mitä olen koskaan maistanut. Totesin myös, että tuorejuusto on pirun hyvää myös paahtoleivän päälle!

Aiheeseen liittyvä kuva
Viime vuoden lopulla mun ehdottomaksi suosikki radiokanavaksi nousi uusi radiokanava nimeltä HitMix. Se on radiokanava, joka soittaa joka päivä Aikakonetta ja se on radiokanava, jota ei tarvitse sulkea kun joku biisi alkaa v*tuttamaan, koska sieltä tulee ainoastaan hyvää musiikkia 90 luvulta tähän päivään. Olenkin kuunnellut sitä nyt joka päivä, mutta ihan varmasti tulee päiviä, jolloin haluan kuunnella pelkkää Mattia&Teppoa tai Sania/Aikista.

Minkälaisia suosikkeja sinulla kertyi vuonna 2017?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature