Helmikuu paketissa

Niin siinä vain kului taas melkein kolme viikkoa, etten julkkaissut postauksia ollenkaan, vaikka olisin ehkä halunnut. Mulle tuli jopa pieni ahdistus blogin suhteen. Vaikka energiaa olisikin ollut julkaista postauksia, en tiennyt mitä julkaista. Niimpä päätin ihan suosiolla luovuttaa ja olla ajattelematta koko blogia. Blogin hiljaiselolle on montakin syytä. Vaikka tänne on yllättävän helppo kirjoittaa kaikenlaista, mutta ihan kaikkea en vain pysty kirjoittamaan, enkä pystyisi edes kirjoittamaan asioista niiden oikeilla nimillä, joten miksi edes vaivautua. Lyhyesti sanottuna mulla ei elämässä mene kovin ruusuisesti. Pikkuhiljaa kuitenkin mennään taas ylöspäin sieltä pohjalta. Viime viikolla astuin hetkeksi taas työelämään, joten se on ollut yksi syy tähän parempaan. Suurin osa päivistä on ollut ihan kivoja, mutta viikko sitten ei oikein maistunut työntekokaan, vaikka rakastan työtäni aivan älyttömästi! Mutta osa murheistani ei vain suostunut katoamaan.

Nyt olisi kuitenkin aika kuukausikatsaukselle. Kuukauden viimeinen päivä on siis käsillä, ja sitäkin on jäljellä enään muutama hassu tunti. Eli olisi aika vähän katsastaa mitä tämän ONNEKSI lyhyen helmikuun aikana oikein tapahtui ja mitä sitä tulikaan tehtyä. Let's start!

HELMIKUUSSA


.. käytiin rakkaan autoni kanssa katsastuksessa. Tai siis autoni kävi. Itsellekin olisi varmaan hyvä tuollainen määräaikais katsastus. Eihän se enismmäisellä kerralla mennyt läpi, mutta onneksi pessimisti ei ikinä pety ja osasin sitä HYLÄTTY-paperia odottaa. Korjausten jälkeen auto sai vihdoin HYVÄKSYTTY-paperin!

.. alkukuukaudesta tuntui, että sisälleni oli kertynyt aivan liian iso taakka. Mun oli pakko hakea apua, mutta valitettavasti vääriltä henkilöiltä, koska tuntui, että puhuminen ei auttanut yhtään. Mun sisällä on edelleen aivan helvetin iso taakka, enkä tiedä mistä saisin kunnolla apua, vai joudunko selviämään ihan yksin. Ehkä mä jotenkin pystynkin selviytymään. Ehkä se on myös pakkokin, koska mä en pysty avautumaan kenellekkään tutulle tai edes lähimmäisilleni.

.. autosta luopuminen tuli ajakohtaiseksi ja todeksi. En olisi ikinä uskonut, että se tulee olemaan mulle niin rankka paikka. Mä olin sen ensimmäisen illan täysin rikki. Oikeastaan koko seuraavan viikon myös. Yli 4 vuotta yhteisiä kilometrejä oli kuitenkin pitkä aika. Onneksi tämä asia alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, mutta tottakai tämä tekee kipeää silloin tällöin.

.. tein töitä tässäkin kuussa.

.. on käristty myös kirpsakkaista pakkasista. Hyrrrrrr.....

.. päätin mun blogille uuden nimen! Joka näkee päivän valon heti huomenna! Samaan syssyyn ulkoasu saattaa myös muuttua. En vain mahda itselleni mitään. Rakastan muokata tätä himskatin ulkoasua niin paljon.

.. yleisesti ottaen selvisin helmikuusta, koska tässä mä olen edelleen. Helmikuu tuntuu ainakin mulle olevan kuukausista se pahin. Tämä oli nyt kolmas vuosi peräkkäin, kun tämä asia on näin. Tämä vuosi oli kuitenkin se pahin ja henkisesti rankin.

Toivottavasti teidän helmikuu meni hyvin! ♥

Ei kommentteja

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!