Näen kynsilläni taas glitteriä

perjantai 9. helmikuuta 2018
Mulle on käynyt nyt varmaan ties montako kertaa putkeen tämä, että lakkaan kynnet yksivärisellä ja totean aina että ei tällä kertaa glitteriä, mutta joka kerta mä löydän jostain glitterlakan, joka sopii just siihen väriin jolla olen lakannut kynnet. Ikinä en ole kuitenkaan katunut glitterin lisäämistä. Onko mitään parempaa kuin glitterkynnet? ♥


• KYNSILLÄ •
Essie - Flowerista
KBShimmer - We Be Jammin'
Lumene - Kimallus hiekassa


Halusin ehdottomasti lakata kynnet KBShimmerin ihanalla violetilla kynsilakalla, jossa on itsessään jo hyvin pientä glitteriä seassa. Tiesin kuitenkin jo heti, että sitä saisi lakata ties montako kerrosta, joten päätin lakata pohjalle Essien perus violettia kynsilakkaa. Tykkäsin lopputuloksesta paljon, mutta seuraavana päivänä olin jo eri mieltä.. 

Mä menin aluksi penkomaan mun kynsilaatikkoa vain siksi, että tarkistaisin onko mulla violetteja strasseja, mutta hetken päästä mulla oli käsissäni Lumenen glitterkynsilakka. Siinä samassa mulle tuli taas ajatus, kuinka tästäkin saisi ihanan glitterliu'un ja tottakai halusin ehdottomasti kokeilla sitä kynsille. Tein glitterliu'un ensin nimettömään, mutta lopputulos näytti niin upealta, että tein saman muihinkin kynsiin. Loppujen lopuksi kynsistä tuli jälleen kerran erittäin mieluiset, enkä katunut hetkeäkään sitä,  että menin taas lisäämään glitteriä. ♥

Kuvissa tuo glitterlakka ei näytä kovin hyvältä, mutta tuo KBShimmer kylläkin näyttää, joten siksi kait nämä kuvat julkaisin..


Mun mielestä rakennekynsillä vaan yksinkertainen glitterliuku toimii aina. Kyllähän se luonnonkynsillekkin sopii, mutta ei todellakaan aina. Tai no, ehkä se ei ole ihan niin. :D Kyllä mä varmasti jossain vaiheessa alan enemmän koristelemaan myös näitä rakenteita, mutta näin aluksi olen mennyt aika yksinkertaisella linjalla.
2 kommenttia on "Näen kynsilläni taas glitteriä"

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Auto Post Signature

Auto Post  Signature