Slider

Miksi niitä kynsilakkoja on niin paljon?

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Koska sain juuri karsittua taas lakkoja pois, on siitä kiva tulla taas hehkuttaman tänne blogiin! Ei vaan, tällä kertaa syvennytään siihen asiaan hieman paremmin, että miksi niitä kynsilakkoja pitää olla monta sataa, sillä hyvin monet aina hämmästelevät sitä. Ajattelin jakaa mun ajatuksia ja mietteitä tähän liittyen, mutta mennään ensin siihen karsimiseen!


Mun on pitänyt jo niin kauan käydä mun kynsilakkoja läpi, koska haluan vähentää mun omaisuutta ja myös kynsilakkoja haluan karsia mahdollsimman paljon pois. Kynsiharrastuksen laantuminen on tietysti osa syy, miksi karsin osan kynsilakoista myyntiin. Niitä karsiessa huomasi, kuinka vaikeaa se loppujen lopuksi oli. Kynsilakkakirjanpidon mukaan mulla oli kynsilakkoja 340kpl + 11 geelilakkaa, 9 leimauslakkaa ja 10 koristelulakkaa. Mulla ei ollut mitään tarkkaa määrää miten paljon olisin halunnut karsia lakkoja. Niitä läpi käydessäni yritin kuitenkin miettiä tarkkaan, olenko käyttänyt kyseistä sävyä ja tulisinko käyttämään ja tietenkin huonoksi menneet meni viivana roskiin. Karsimisen jälkeen kynsilakkoja löytyy nyt 233kpl + 5 geelilakkaa, 4 leimauslakkaa ja 4 koristelulakkaa. Kynsilakkoja sain tällä kertaa karsittua n.100kpl ja vaikka mulla ei ollut mitään tavoitetta siitä, kuinka paljon haluan karsia, tuntuu tuo määrä yllättävän hyvältä.

Nyt tullaankin siihen asiaan, että miten mä voin olla tyytyväinen reiluun 200 kynsilakkaan? Sillä onhan sekin iso määrä. Niin moni tätä asiaa aina kauhistelee, mutta ei tätä voi kukaan muu ymmärtää kuin toinen kynsiharrastaja. Mä nyt oon hamstrannut joskus kynsilakkoja. Jokainen meistä keräilee/hamstraa ihan varmasti jotain. Kynsilakkojen hamstraus on periaatteessa sama asia, kuin että hamstraisit laukkuja. En tiedä voiko niitä verrata, mutta kummakassakaan ei periaatteessa ole järkeä. Mulla nämä kynsilakat lisääntyi hurjaa vauhtia pari vuotta sitten, mutta silloin kynsiharrastus oli mun koko elämä ja erilaisten kynsilakkojen ostaminen oli se juttu. En kuitenkaan kadu sitä, että olen joskus hamstrannut kynsilakkoja ja käyttänyt siihen rahaa valtavasti, oli sitten osa ostettu käytettynä tai ei. Kuten sanottu, se oli mun elämää silloin joskus. Ihmisellä pitää kuitenkin olla harrastuksia. Mulla se on kynnet ja tää on mun juttu, jota rakastan.


Kynsiharrastus on edelleen vahvasti läsnä elämässäni. Rahaa käytän tähän hommaan paljon järkevämmin nykyään, ja nyt kun olen alkanut tekemään rakennekynsiä, ei kynsilakkoja ja muita koristelutarvikkeita tule niin paljoa ostettua, oikeastaan en niitä osta juurikaan. Silloin harvoin kun joudun ostamaan kynsitarvikkeita, ostan rakennekynsitarvikkeita.

Mitä ajatuksia teissä herättää yli 200 kynsilakan valikoima?
Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018